NavMenu

Drugo izdanje događaja Polo u marini od 11. do 13. avgusta u Porto Montenegru

Izvor: eKapija Srijeda, 10.08.2022. 13:40
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay.com/falco)
Događaj koji će obilježiti ljeto 2022. u Porto Montenegru i Bokokotorskom zalivu svojom atraktivnošću je Polo u marini. Ovaj sportski spektakl održaće se u periodu od 11. do 13. avgusta na Areni Porto Montenegra.

Kako je saopšteno, Polo u marini Porto Montenegro okupiće svjetsku i nautičku javnost i ljubitelje pola, crnogorsku publiku i goste koji žele da provedu dan sa porodicom i prijateljima uživajući u mečevima, uz zanimljivu agendu, piće, hranu, zabavu za najmlađe posjetioce i sjajnu muziku.

Gradska muzika i mažoretke predvodiće konjičku povorku, koja kreće od gradske rive Pine kroz promenadu nautičkog naselja Porto Montenegra, u četvrtak 11. avgusta, od 19 sati.

- Polo mečevi zakazani su za petak 12. i subotu 13. avgust od 16:45 na velikoj Porto Montenegro Areni, kada će zaigrati najveća svjetska polo imena. Karte su dostupne za kupovinu putem gigstix platforme na ovom linku, po cijeni od 20 EUR za oba dana, ili 15 EUR po danu. Ulaz za djecu mlađu od 14 godina je besplatan, uz obaveznu pratnju roditelja - saopšteno je.

Kao i 2019. godine četiri odlične ekipe odmjeriće snage u ovoj gracioznoj i spektakularnoj igri, među njima su neki od najpoznatijih svjetskih igrača kao što je Jamie Le Hardy, koji je igrao u više od 30 zemalja, imao je čast biti kapiten Engleske u više navrata i osvajati međunarodne turnire uključujući British Open, Australian Open, Melbourne Cup.

Svi su pozvani i na Buddha-Bar Beach cocktail party nakon završetka mečeva prvog dana, u petak 12. avgusta sa početkom od 21 sat. Za dobru muzičku energiju biće zadužen rezidencijalni DJ Fausto Messina.

Sponzori i partneri ovog događaja su, između ostalog, Petite Geneve Petrović Rolex, UCB banka, Salon Prive, Azimut Jahte, 13. jul Plantaže, La Martina, Kabnoury, Wandering Yachts, Segavas, Regent hotel i Beluga.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.