NavMenu

PKCG pokreće kampanju "Snaga je u nama" - Prijave za sve privrednike otvorene do 1. decembra

Izvor: eKapija Utorak, 09.08.2022. 14:42
Komentari
Podeli
(Foto: Privredna komora Crne Gore)
Privredna komora Crne Gore (PKCG) pokrenula je kampanju pod sloganom "Snaga je u nama", usmjerenu na širenje svijesti o veličini, snazi i značaju crnogorske privrede za ukupan razvoj države.

Cilj kampanje je povećanje povjerenja u kvalitet domaćih proizvoda i usluga, čime se u kontinuitetu stimuliše razvoj privrede, te afirmišu potencijali kojima Crna Gora raspolaže.

- Crna Gora ima kvalitetne i kompetentne stručnjake u različitim oblastima, a upravo oni prave konkurentne proizvode i nude usluge visokog kvaliteta. Baš zbog toga je slogan kampanje "Snaga je u nama" - saopšteno je iz Komore.

Kako su naveli, Privredna komora je u periodu pandemije koronavirusa, koja je uzdrmala i najsnažnije ekonomske sisteme, predano radila na oživljavanju narušene privredne aktivnosti.

- Kako se ekonomija Crne Gore u značajnoj mjeri oslanja na strane investicije, posebna pažnja posvećena je segmentu kampanje kojim se crnogorska privreda ističe kao partner međunarodnim i domaćim investitorima, što će dodatno unaprijediti cjelokupni poslovni ambijent u Crnoj Gori i doprinijeti jačanju razvoja - navodi se u saopštenju.

Jedan od prioriteta ovog projekta fokusiran je i na motivaciju mladih ljudi da promovišu i razvijaju svoje inovativne ideje, kako bismo pokazali da se možemo osloniti na domaću proizvodnju i djelatnosti dodaju, iz PKCG.

- Svjesni izazova sa kojima se privrednici susrijeću, PKCG želi ukazati na mogućnosti i podršku koju pruža preduzetnicima i kompanijama, kao odgovorna poslovna asocijacija crnogorske privrede. U sklopu kampanje koja će trajati do kraja decembra ove godine, realizuje se niz promotivnih aktivnosti, a u toku je prijava svih registrovanih preduzetnika/privrednika koji žele da ispričaju svoje iskustvo u izgradnji biznisa - stoji u saopštenju.

Zainteresovani privrednici mogu slati prijave do 1. decembra 2022. godine putem ovog linka, čime stiču mogućnost da besplatno promovišu svoje usluge na web sajtu kampanje Snaga je u nama.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Saobraćaj

Nove cijene goriva: Benzin skuplji dva, dizel jeftiniji jedan cent

Cijene benzina od sjutra će biti skuplje dva, dok će cijena eurodizela biti niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva. Cijena lož ulja ostaće nepromijenjena. Kao je navedeno, eurosuper 98 i 95 poskupiće dva centa i koštati 1,68, odnosno 1,64 EUR za litar. Eurodizel će biti jeftiniji cent i tokom dvije naredne sedmice koštati 1,48 EUR. Cijena lož ulja zadržaće se na 1,45 EUR. Saglasno odredbama uredbe o

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.