NavMenu

Šta govori mjesto tetovaže - Vrat biraju hrabri, prste kreativni

Izvor: eKapija Petak, 05.08.2022. 11:07
Komentari
Podeli

(Foto: Unsplash/Cody Black)
Više puta smo čuli šta govori simbol koji smo izabrali za tetoviranje, pa tako nije svejedno da li ste tetovirali neki citat, cvijet ili crtež voljene osobe. Ali da li ste znali da o vama govori i mesto koje ste izabrali za tetovažu?

Ruka - Tetovaža u gornjem dijelu ukazuje na ambicioznu osobu koja želi da pokaže svoju kreativnu stranu, dok crtež cijelom dužinom otkriva čovjeka koji želi da živi po svojim pravilima. Dio ruke do lakta je sve popularniji i za žene i za muškarce. Ozbiljna tetovaža na ovom mjestu poručuje da je vlasnik snažan, ako je crtež nježan, pokazuje da je riječ o osobi koja spolja izgleda opasno, a zapravo je veoma emotivna.

Prsti - Crteže na prstima traže hrabri, kreativni, jedinstveni, dok zglob šake obično biraju jdevojke i to one koje žele da budu drugačije, ali nemaju hrabrosti da izaberu vidljivije mjesto ili veću tetovažu.

Noge - Tetovaža na butini ukazuje na osobu sklonu praćenju trendova, ali i misterioznu jer je riječ o mjestu koje se može sakriti. Crtež na članku biraju introvertni, dok listove mahom tetoviraju muškarci, i to oni koji vježbaju.

Vrat - Ako je sa prednje strane, riječ je o otvorenoj i snažnoj osobi koja se ne boji da bude u centru pažnje. Zadnji dio vrata govori o osobi koja želi slobodu da promijeni mišljenje i da se izvuče bez posljedica, često ga biraju žene sa dugom kosom. Donji zadnji dio vrata ima drugačiju simboliku, govori o osobi spremnoj na preuzimanje rizika.

Leđa - Donji dio leđa, kad su u pitanju žene, govori o senzualnim, ženstvenim i samouvjerenim damama, ali zanimljivo je da se kasnije često pokaju zbog tetovaže. Kad je u pitanju muškarac koji tetovira leđa, vjerovatno je riječ o čovjeku koji stalno vježba i vrlo je samouveren.

Grudi - Velika tetovaža na ovom dijelu ukazuje na emotivnu vrijednost onog što crtež simbolizuje. Mali crtež simbolizuje događaj iz prošlosti koji je ostavio traga. Dok su muškarci sa crtežom na grudima samouvjereni, žene su romantične. Rebra su omiljeno mjesto za senzitivne, umjetnički nastrojene, hrabre, samouvjerene djevojke.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.