NavMenu

Zbirni transport Srbija - Crna Gora, Srbija - Sjeverna Makedonija

Izvor: Promo Utorak, 26.07.2022. 13:08
Komentari
Podeli

(Foto: Milos Muller/shutterstock.com)
Srbija u velikoj mjeri trguje sa zemljama u okruženju, a često se potražuju usluge transporta za malu količinu robe. Za takve potrebe najpovoljnija je usluga zbirnog transporta. Ukoliko poslujete na relacijama Srbija-Crna Gora ili Srbija-Sjeverna Makedonija, kompanija Nelt je predstavila efikasno rješenje za transport robe:

- Riječ je o našem zbirnom kamionskom servisu. Preuzimamo pošiljke od klijenata svakog dana sa bilo koje lokacije u Srbiji. Za Crnu Goru zbirni transport se organizuje tri puta nedeljno i to utorkom, srijedom i petkom, a za Sjevernu Makedoniju jednom nedeljno, četvrtkom. Organizujemo i brzo carinjenje u Danilovgradu, Podgorici i Skoplju. Isporuka je u roku od 24h/48h od dana carinjenja, na cijeloj teritoriji Crne Gore i Sjeverne Makedonije - navode u kompaniji Nelt i dodaju da je roba osigurana tokom cijelog puta.

Tačnije, kako ističu u Neltu, klijent ne mora da razmišlja o kamionu, osiguranju, papirima, carini.

Izvoz Srbije u Sjevernu Makedoniju u 2021. godini iznosio je 815,6 mil EUR, dok je uvoz bio 307,3. Iz Srbije je u Crnu Goru transportovna roba vrijednu 821,1 mil EUR, dok je uvoz vrijedio 79,6 mil EUR.

Zbirni transport robe je najisplativija vrsta prevoza kada su male pošiljke u pitanju i dobro rješenje za robu koja ne zauzima kapacitet cijelog kamiona. To može biti pošiljka koja obuhvata pola kamiona, jedna paleta ili jedna kutija. Vaša roba će biti konsolidovana sa drugim pošiljkama i otpremljena na traženu lokaciju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Saobraćaj

Nove cijene goriva: Benzin skuplji dva, dizel jeftiniji jedan cent

Cijene benzina od sjutra će biti skuplje dva, dok će cijena eurodizela biti niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva. Cijena lož ulja ostaće nepromijenjena. Kao je navedeno, eurosuper 98 i 95 poskupiće dva centa i koštati 1,68, odnosno 1,64 EUR za litar. Eurodizel će biti jeftiniji cent i tokom dvije naredne sedmice koštati 1,48 EUR. Cijena lož ulja zadržaće se na 1,45 EUR. Saglasno odredbama uredbe o

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.