NavMenu

Lidl kupio još jednu parcelu u Podgorici za više od 10 mil EUR

Izvor: Investitor Ponedjeljak, 11.07.2022. 14:13
Komentari
Podeli
(Foto: Herrndorff/shutterstock.com)
Kompanija MMS Property Solutions, koja je u međuvremenu preimenovana u Lidl Crna Gora, kupila je urbanističku parcelu broj 3 u zahvatu DUP-a RTV-Centralne djelatnosti za 10,82 mil EUR, saznaje portal Investitor.

U pitanju je lokacija iza zgrade Javnog servisa RTCG, poznata kao rupa Bolići, koja je godinama tražila investitora.

Direkcija za imovinu je portalu Investitor potvrdila da je zemljište prodato tadašnjoj kompaniji MMS Property Solutions.

- MMS Property Solutions doo je dostavio ponudu u iznosu od 10.822.500,00 eura koja je prihvaćena kao najpovoljnija, te je shodno uslovima Javnog poziva zaključen ugovor kod notara - saopšteno je iz Direkcije.

Procijenjena vrijednost parcele iznosila je 7,3 mil EUR, tako da je ponuda Lidla za više od trećine bila iznad tog iznosa

Ovo je druga kupovina zemljišta od strane kompanije sa ranijim nazivom MMS Property Solutions. U januaru ove godine objavljeno je da je kompanija za 3,73 mil EUR kupila 13,2 hiljade kvadrata zemljišta nekadašnje fabrike Radoje Dakić.


MMS Property Solutions od maja ove godine posluje i zvanično pod imenom Lidl Crna Gora.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.04.2024.  |  Industrija

Za Željezaru otvorene sve opcije - Od strateškog partnerstva do prodaje

Činjenica da je propao i drugi javni poziv za Željezaru nije loša poruka, jer pokazuje ozbiljnost da se to pitanje riješi na prihvatljiv i ekonomski održiv način, poručio je ministar energetike i rudarstva Saša Mujović na konferenciji za novinare. Kako je kazao, za nikšićku fabriku su na stolu sve opcije - od davanja u zakup, preko strateškog partnerstva, do prodaje. Ministar je komentarišući nezadovoljavajuću ponudu za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.