NavMenu

HSMAI priznanje stiglo u Crnu Goru

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 04.07.2022. 14:11
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay.com/falco)
Elena Ljiljanić, Senior PR & Marketing menadžer hotela Regent, dobitnica je druge nagrade za marketing profesionalca godine (Marketing Professional of the year) organizacije HSMAI.

- Privilegovana sam nominacijom od strane svoje kompanije i IHG korporacije. Biti drugi u hotelijerskoj industriji Evrope u okviru svoje struke od strane organizacije koja ima tradiciju dužu od 90 godina je velika čast, te kruna osmogodišnje karijere u hotelu Regent. Bila sam ponosna što se ime Crne Gore, Porto Montenegra, hotela Regent i moje lično čulo na elegantnoj svečanosti na kojim su prisustvovali visoko rangirani profesionalci luksuznog hotelijerstva današnjice - izjavila je Elena Ljiljanić, Senior PR & Marketing Manager hotela Regent.

Svečanost je održana u četvrtak, 30. juna u hotelu Kimpton Fitzroy u centru Londona sa oko 80 zvanica.

Elena Ljiljanić je PR & marketing menadžer koji vodi kompletnu komunikaciju hotela Regent od prije otvaranja 2014. godine do danas. Odgovorna je za brojne inicijative iz domena marketinga, PR-a i komunikacije na digitalnim kanalima kao i brojnih inicijativa koje su gradile identitet hotela Regent te doprinijela vidljivosti i valorizaciji lokalnog naslijeđa kroz internacionalni proizvod. Ova rođena Tivćanka, diplomac je RIT univerziteta u Dubrovniku i pripada novoj generaciji profesionalaca hotelijerske industrije.

HSMAI prdedstavlja organizaciju Hospitality Sales & Marketing Association International koja okuplja profesionalce iz svih segmenata hotelijerske industrije. HSMAI je prepoznat kao lider u identifikovanju i komuniciranju trendova hotelijerstva te vodi u edukaciji i inovacijama u okviru prodaje, marketinga, različitih vrsta menadžment disciplina te ima ključnu ulogu u povezivanju profesionalaca iz struke. Osnovana u SAD-u u 1927. godine, HSMAI broji oko 5.000 članova iz 35 zemalja svijeta.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Ellena group želi oporavak Boke i otvaranje hotela Plaža

Kompanija Ellena group iz Herceg Novog, koja je početkom aprila postala vlasnik 33% akcija u Vektra Boki, uputila je zahtjev stečajnom sudiji u Vektri Montenego (koja ima 59% akcija u Vektra Boki) Draganu Vukčeviću i stečajnom upravniku Radojici Grbi za sazivanje vanredne Skupštine akcionara "Vektra Boke". To je "Vijestima" kazao vlasnik Ellena group Danilo Matijašević. Teme vanredne Skupštine akcionara bile bi imenovanje novog upravnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.