NavMenu

Objavljen konkurs za besplatno korišćenje poslovnih prostora u TC Forum

Izvor: eKapija Četvrtak, 30.06.2022. 08:25
Komentari
Podeli
(Foto: Glavni grad Podgorica)
Gradsko preduzeće Tržnice i pijace objavilo je konkurs za davanje na besplatno korišćenje poslovnih prostora u TC Forum u cilju pružanja dodatne podrške razvoju preduzetništva.

- Glavni grad, ustupanjem 27 poslovnih prostora na besplatno korišćenje do 31. decembra 2022.godine, podržava i ohrabruje građane da ostvare svoje biznis ideje, i daje značajan doprinos otvaranju novih radnih mjesta u Podgorici. Osim toga, realizacija ovog konkursa značiće i potpunu valorizaciju i oživljavanje ovog prostora - saopšteno je iz PG Biroa.

Zainteresovana fizička i pravna lica prijavu na konkurs podnose na propisanom obrascu, sa neophodnom dokumentacijom u zapečaćenoj koverti, sa naznakom: "Prijava na Konkurs za besplatno korišćenje poslovnih prostora u Tržnici Forum - ne otvaraj", na arhivi Društva Tržnice i pijace, ulica Oktobarske revolucije broj 124, Podgorica, zaključno sa 19. julom 2022. godine.


Informacije o svim pitanjima od značaja za učešće na konkurs mogu se dobiti svakog radnog dana od 8 do 14 časova na telefon: 069-370-114 i/ili e-mail: pijacepg@t-com.me. Konkurs je objavljen na sajtu privrednog društva Tržnice i pijace www.pijacepg.me.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Može li običan čovjek u trku za kriptozaradu?

Kada je u pitanju ulaganje, oni stariji hvataju se dukata, oni malo mlađi misle na "devize, devize", a najmlađima je u mislima bitkoin, etereum, solanu, ripl, binance coin, ili neka druga kriptovaluta. O tržištu kriptovaluta do sada smo čuli razne bajke, i one divne o bogatstvu preko noći, do onih ružnih - o propasti kriptovalutnog carstva, hvatanju organizatora nekakvih piramidalnih šema i opštoj propasti ulagača. Obje verzije su

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.