NavMenu

Abazović sa predstavnicima Lidla - Otvaranje prodajnih objekata šansa za zapošljavanje velikog broja građana

Izvor: eKapija Srijeda, 22.06.2022. 13:52
Komentari
Podeli
(Foto: Vlada Crne Gore)
Investicija Lidla u crnoj Gori i otvaranje prodajnih objekata stvoriće šansu za zapošljavanje velikog broja građana, poručio je premijer Crne Gore Dritan Abazović tokom sastanka sa predstavnicima njemačke kompanije u Crnoj Gori i ambasadorom Robertom Veberom.

Poželivši dobrodošlicu njemačkoj kompaniji, Abazović je istakao da se Crna Gora raduje otvaranju jednog ovakvog trgovačkog brenda u Crnoj Gori, koji će umnogome pospješiti privredni razvoj naše države i dodatno valorizovati prirodne potencijale naše države.

U tom smislu, naveo je da su predvidivost poslovnog ambijenta i dobra poslovna klima koju kreira Vlada presudan faktor za nove investicije.

- Investicija Lidla i otvaranje prodajnih objekata stvoriće šansu za zapošljavanje velikog broja građana, a proizvodi domaćih privrednika dobiće priliku da se nađu na rafovima. Vlada će uvijek biti partner kredibilnim stranim investitorima koji su spremni da ulažu u našu državu. Zato ste dobrodošli u Crnu Goru - istakao je predsjednik Vlade Crne Gore Abazović
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Energija, Industrija

Green Grow Energy na Logističko distributivnom centru kompanije Voli gradi najveću solarnu elektranu na krovu u CG

Green Grow Energy gradi na krovu Logističko distributivnog centra (LDC) kompanije Voli u Podgorici najveću solarnu elektranu na krovu u Crnoj Gori. Ova kompanija pobijedila je na tenderu koji je Voli raspisao ranije. Kako je objavljeno na sajtu kompanije Green Grow energy, solarna elektrana Voli je dobila sve potrebne saglasnosti i dozvole i nalazi se u fazi realizacije. - Sa ukupno ugrađenih 4.100 solarnih panela i 20 invertora, ukupne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.