NavMenu

"Prvih 100" - PVK Jadran iz Herceg Novog proslavlja vijek postojanja

Izvor: eKapija Srijeda, 22.06.2022. 06:51
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija)
Plivački vaterpolo klub Jadran iz Herceg Novog ove godine obilježava puni vijek postojanja i uspješnog rada, programom pod sloganom "Prvih 100".

Kako su saopštili na svom Instagram nalogu, centralna svečanost zakazana je za 8. jul na bazenu Škver, a program će početi 2. jula, kada će se na novskoj Tori zavijoriti zastava PVK Jadran.

Podizanje zastave na tvrđavu koja je simbol grada pratiće otvaranje izložbe fotografija na otvorenom, pod nazivom "Jadranovih prvih 100".

- Izložba će biti postavljena u centru grada, u pješačkoj zoni Njegoševe ulice, gdje će kroz fotografije snimljene u periodu od 1922. godine do danas brojnim prolaznicima svjedočiti o bogatoj istoriji, razvoju i uspjesima kluba koji je bio 17 puta državni prvak u vaterpolu, 16 puta osvajač nacionalnog vaterpolo KUP-a, dva puta osvajač Regionalne vaterpolo lige, osvajač turnira Evropskih gradova, vicešampion Evrope i finalista Euro Kupa, kao i 14 puta ekipni državni prvak u plivanju - naveli su.

Početak ovog programa zakazan je za 2. jul u 10 časova, na Trgu Nikole Đurkovića. Centralni momenat obilježavanja velikog jubileja biće vaterpolo utakmica "Jadranove legende".

- Brojni bivši igrači, oni koji sada nastupaju za Jadran, mnogi koji su ponikli u ovom klubu i karijeru nastavili širom svijeta, kao i najmlađi polaznici Jadranove vaterpolo škole zajedno će nastupiti u revijalnom meču, koji će na simboličan način povezati slavnu istoriju i svijetlu budućnost ovog kluba - istakli su iz PVK Jadran.

Program je zakazan za 8. jul, na bazenu Jadran na Škveru, sa početkom u 19 časova.

- Bili ste uz nas sve ove godine, očekujemo vas i na proslavi Jadranovog 100. rođendana. Obilježićemo veliki jubilej sjećajući se pobjeda, uspjeha i ljudi koji su gradili Jadran, a jednako i slaveći one koji su njegova budućnost. Stari i mladi Jadranaši, drage Novljanke i Novljani, prijatelji kluba, svi ljubitelji vaterpola i plivanja, dođite da zajedno proslavimo Jadranovih prvih 100 - stoji u saopštenju Jadrana.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Saobraćaj

Nove cijene goriva: Benzin skuplji dva, dizel jeftiniji jedan cent

Cijene benzina od sjutra će biti skuplje dva, dok će cijena eurodizela biti niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva. Cijena lož ulja ostaće nepromijenjena. Kao je navedeno, eurosuper 98 i 95 poskupiće dva centa i koštati 1,68, odnosno 1,64 EUR za litar. Eurodizel će biti jeftiniji cent i tokom dvije naredne sedmice koštati 1,48 EUR. Cijena lož ulja zadržaće se na 1,45 EUR. Saglasno odredbama uredbe o

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.