NavMenu

Raspisan 1,5 mil EUR vrijedan tender za izgradnju nove zgrade RTV Nikšić - Pogledajte kako će izgledati (FOTO)

Izvor: RTV Nikšić Ponedjeljak, 13.06.2022. 12:51
Komentari
Podeli
(Foto: RTV Nikšić)
Tender za izgradnju nove zgrade Radio televizije Nikšić raspisan je danas, a vrijednost radova je 1,5 mil EUR.

Direktor Radio televizije Nikšić, Nikola Marković kazao je da na taj način počinje realizacije projekta kojim će se konačno obezbijediti odlični uslovi za rad RT Nikšić, kao najvećeg lokalnog emitera u Crnoj Gori i da će novi objekat imati četiri moderna studija na tri nivoa, a na prostoru od 1.600 kvadrata biće urađen reprezentativan objekat čijom će izgradjnom nekadašnji Dom revolucije dobiti puni sjaj.

- Ovaj projekat je primjer sinegrije u gradu pod Trebjesom, kada je ideja prethodnih rukovodstava grada i lokalnog javnog servisa o izgradnji nove RTV Nikšić, prepoznata kao kvalitetna zbog čega smo na njenoj realizaciji radilli proteklih pola godine. Uz podršku grada i države vjerujemo da će Radio televizija Nikšić biti jedan od reprezentativnijih lokalnih javnih servisa u regionu. Zato imamo pravo da od svih društvenih i političkih činilaca tražimo podršku kako bi građani Nikšića, ali i čitave Crne Gore dobili još jedan kvalitetan javni servis. Vjerujemo i da ćemo, zahvaljujući dosad postignutim rezultatima, tu podršku i dobiti - istakao je Marković.

(Foto: RTV Nikšić)
On je dodao da se istovremeno krenulo u obezbjeđivanje tehničkih uslova da RTV Nikšić postane javni emiter sa nacionalnom pokrivenošću i očekujemo da se i to pitanje riješi u narednih mjesec-dva.

- Gradeći otvorenu i građanima dostupnu televiziju uspjeli smo da za samo šest mjeseci podignemo gledanost, ali i nivo sopstvene produkcije koja je jedna od najveih u zemlji. Danas RTV Nikšić emituje 12 sati i 40 minuta sopstvenog programa dnevno to je povećanje od 188,1%, a broj emisija sa šest je povećan na 28. Rast posjeta portalu je u proteklih pola godine 365,87%, a Fb stranici čak za 697,9% - naglasio je Marković.
Fotogalerija
Nova zgrada RTV Nikšić
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.