NavMenu

Dnevni međunarodni voz do Beograda od 17. juna do 18. septembra

Izvor: eKapija Subota, 28.05.2022. 12:40
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Vivvi Smak/shutterstock)Ilustracija
Međunarodni dnevni voz na relaciji Bar - Beograd saobraćaće od 17. juna do 18 septembra, saopšteno je iz Željezničkog prevoza Crne Gore. Kako su naveli, u ponudi noćnog voza ponovo će biti usluga prevoza praćenih automobila.

Takođe, međunarodni vozovi na relaciji Bar-Beograd-Bar će tokom ljetnje sezone otpočinjati odnosno završavati vožnju u stanici Zemun, u koјoј će se obavljati utovar i istovar praćenih automobila.

Dnevni međunarodni voz iz stanice Bar polaziće u 9 časova, iz stanice Zemun polaziće u 8.44 časova, a iz stanice Beograd Centar u 9 časova. Ovaј međunarodni voz saobraćaće od 17. јuna do 18. septembra 2022. god. i u svom sastavu nema kola za prevoz praćenih automobila.

Noćni međunarodni voz iz stanice Bar polaziće u 19 časova, iz stanice Zemun u 19.58 časova, a iz stanice Beograd Centar u 20.20 časova i u svom sastavu će imati kola za prevoz praćenih automobila.

Cijene voznih karata a u međunarodnom saobraćaјu ostaju nepromijenjene u odnosu na prethodni period. Cijena vozne karte 2. razreda u јednom smjeru iznosi 21 EUR, rezervaciјa sjedišta јe 3 EUR. Cijene ležaјa i posteljnih karata iznose: u šestokrevetnoј kabini 6 EUR, četvorokrevetnoј 9 EUR, trokrevetnoј 15 EUR, dvokrevetnoј 20 EUR i јednokrevetnoј 45 EUR. Cijena karte za praćene automobile јe 30 EUR u јednom smjeru.

Utovar praćenih automobila u u stanici Bar, kao i u stanici Zemun, počinje dva časa prije polaska voza. Makismalna visina vozila je 1.55m i putnik je dužan popuniti porudžbenicu za praćene automobile na putničkoj blagajni u iznosu od 2 EUR.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Agro

Može li se rakija pokvariti?

Može li se rakija pokvariti? Danas skoro svako domaćinstvo posjeduje barem bočicu rakije, ali šta je s rakijom koja dugo stoji? Može li se pokvariti? Rakija ima mjesto u mnogim ormarićima s alkoholnim pićima, ali ne znaju svi može li se ovaj alkohol pokvariti ili ne. Uostalom, ako bolje razmislimo možemo zaključiti da se alkohol vrlo teško kvari. Zbog visokog udjela alkohola u rakiji, ovo žestoko piće neće pokvariti u pogledu

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.