NavMenu

TO Budva otvorila turističko informativni biro u Beogradu

Izvor: Media Biro Subota, 28.05.2022. 08:21
Komentari
Podeli
(Foto: Media Biro)
Turistička organizacija Budva (TO) otvorila je svoj turističko-informativni biro u Beogradu sa ciljem da Beograđanima, njihovim gostima i građanima Srbije približi aktuelnu turističku ponudu Budve.

Posjetioci biroa će kroz atraktivan promo materijal TO Budve i budvanske privrede, kroz razgovore sa zaposlenima moći da se upoznaju sa ponudom hotelskog i privatnog smještaja, cijenama, kalendarom manifestacija i ostalim segmentima turističke ponude budvanske rivijere.

Biro se nalazi na Sava promenadi i kroz saradnju sa kompanijom Beograd na vodi je dogovoreno da će raditi do kraja ljeta. Biro će takođe biti na raspolaganju budvanskoj privredi za održavanje sastanaka i susrete sa partnerima.

Nikola Kralj iz TO Budva, iskazao je zadovoljstvo zbog novootvorenog informativnog biroa, i kazao da Budvani na ovaj način pokazuju da su građani Beograda i Srbije za Budvu važni potencijalni gosti i dodao da se raduje činjenici da im je sada ponuda Budve još bliža.

- Otvaranjem ovog biroa mi smo omogućili svim zainteresovanim turistima iz Srbije da prije putovanja mogu da prikupe sve potrebne informacije, i saznaju šta će se dešavati u Budvi za vrijeme njihovog planiranog odmora - rekao je on.

Kralj navodi da TO Budva pored pomenutog, priprema još niz razvojnih projekata od kojih izdvaja revitalizaciju tvrđave Mogren koja se nalazi na svega par kilometara od centra grada, a predstavljaće, kako navodi, novo nezaobilazno mjesto za sve turiste.

- Napomenuo bih i uređenje pješačkih staza u ruralnom dijelu grada sa kojima se povezuju sva budvanska sela, dužine nekih 50 km. Još jednom bih se zahvalio svima na gostoprimstvu, i pozvao sve građane Beograda da posjete naš info pult - poručio je on.

Direktor JP za upravljanjem morskog dobra Crne Gore, Mladen Mikijelj je kazao da je siguran da će građani Beograda, njegovi posjetioci, kao i građani širom Srbije imati mogućnost da se na jedan kvalitetan način informišu o svim aktuelnim dešavanjima u Budvi, i dodao da će promotivni materijala TO Budve, Budvanske rivijere i cijele crnogorske privrede, kao i razgovor sa zaposlenim u pomenutom bioru, svim zainteresovanim građanima sa ovog podneblja omogućiti da se lakše informišu o ponudama hotelskog i privatnog smještaja.

- Siguran sama da će turisti iz Srbije i ovog ljeta izabrati Budvu i Crnu Goru za svoj odmor, te da će se sa jednim pozitivnim utiskom vratiti svojim kućama - kazao je on.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.