NavMenu

Air Montenegro od 18. juna leti iz Podgorice za Istanbul

Izvor: eKapija Srijeda, 25.05.2022. 08:54
Komentari
Podeli
(Foto: Air Montenegro)
Nacionalni avio prevoznik Air Montenegro od 18. juna počeće sa letovima iz Podgorice za Istanbul, saopšteno je iz kompanije.

- Nakon skoro godinu od prvog leta za Istanbul iz Tivta, avioni Air Montenegra će ka toj destinaciji letjeti i iz Podgorice i to dva puta sedmično tokom cijelog ljeta - navodi se u saopštenju.

Ovom linijom nacionalni avio-prevoznik izašao je u susret velikom interesovanju kako iz Crne Gore tako i iz Turske, čiji putnici mahom putuju iz turističkih, ali i poslovnih razloga.

- Drago nam je što, uoči prve godišnjice kompanije, a i prvog leta Air Montenegra ka Istanbulu, dodajemo još jednu liniju i sada i glavni grad Crne Gore povezujemo sa jednim od najvećih turističkih i poslovnih centara Evrope. S obzirom na povećanu potražnju, na novoj liniji Podgorica-Istanbul letjeće avion većih kapaciteta tj. sa 180 sjedišta. Sada već dvije linije ka Istanbulu, jednom od njavažnijih vazduhoplovnih hub-ova, imaće, bez sumnje, veliki doprinos za dolazak većeg broja turista u Crnu Goru - poručila je vršiteljka dužnosti izvršne direktorice Air Montenegra, Dragana Frantov Nikolić.

Karte za novu liniju ka Istanbulu već su u prodaji i mogu se rezervisati na sajtu Air Montenegro, kao i putem ostalih kanala prodaje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.