NavMenu

Tri stila ženskih pantalona koje će laskati svakoj figuri

Izvor: Ženski magazin Ponedjeljak, 23.05.2022. 10:57
Komentari
Podeli
Palazzo pantalone (Foto: Flickr / Geneva Vanderzeil apairandasparediy.com)Palazzo pantalone
Imamo sreće što živimo u vremenu kada moda postaje sve inkluzivnija, a standardi lejpote ostaju strogi samo u industriji modelinga.

Ipak, predrasuda da se određene stvari "mogu" nositi samo sa jednom vrstom figure i dalje je jaka. Ženski magazin pokušava da dokaž suprotno i govori o tri osnovna stila pantalona koje će odgovarati svima bez izuzetka i uvijek će izgledati relevantno.


Palazzo

Na vrhuncu popularnosti ove sezone su palazzo pantalone. Ovo su pantalone koje se šire od kukova prema nogavicama i postale su moderne sredinom prošlog vijeka. Zahvaljujući obimnom kroju, ovaj model će povoljno naglasiti struk i sakriti sve nedostatke. Suprotno popularnom vjerovanju da su široke pantalone pogodne samo za visoke devojke, apsolutno svako može i treba da nosi palazzo.


Zvonarice

Još jedan svestrani komad koji se iznenada pojavio na modnoj sceni su farmerke i pantalone zvonastog kroja. To je silueta koja grli kukove, ali se širi od koljena do rubova nogavica. Prvobitno značenje ovih pantalona bilo je da se ispod njih mogu sakriti visoke potpetice, međutim, u njima vidimo mnogo veće prednosti. Pantalone visokog struka su fantastične za produžavanje i izduživanje nogu, a ovaj model će pristajati bilo kojoj figuri. Provjereno!


Ravan kroj

Ako su palaco i bootcut stilovi u trendu, onda nas pantalone ravnog kroja ne napuštaju iz sezone u sezonu. Jednostavno je nemoguće zamisliti klasičniji i univerzalniji model. Ovaj model pantalona povoljno naglašava struk i istovremeno sakriva sve one mane koje bismo željeli da sakrijemo.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.