NavMenu

Ceremonija otvaranja ljetnje sezone u Budvi 2. i 3. juna

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 23.05.2022. 10:54
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay.com/HubertPhotographer)
Turistička organizacija Budve organizovaće 3. i 4. juna na trgu ispred Starog grada svečanu ceremoniju otvaranja ljetnje sezone. Kako su saopštili, riječ je o novom događaju u kalendaru manifestacija lokalne turističke organizacije.

Za muzički doživljaj tokom dvije večeri programa biće zaduženi regionalni i evropski umjetnici - Tom Odell, maestro Bojan Suđić sa festivalskim orkestrom Virtuozi i solistima Sofijom Petrović, Majom Bogdanović, Dejanom Jovanovićem i Remusom Alazaroaem, zatim Nevena Božović, Mina Krajnović, Sky Cellos, Tomisha Monae Kuzmić, operska pjevačica Marija Nešić, DJ Roger Sanchez, rok operski pјevač Mattia Zanatta i mnogi drugi, a gosti će imati priliku da, po želji, uživaju u sjajnom scensko-muzičkom programu u spoju sa vrhunskom gastronomijom.

- Turistička organizacija opštine Budva prvi put organizuje svečanu "Ceremoniju otvaranja sezone" u saradnji sa Opštinom Budva i Skymusic korporacijom, sa ciljem da privuče pažnju ciljane javnosti, poveća turistički promet na budvanskoj rivijeri u periodu predsezone i stvori događaj sa jakim promotivnim efektom koji će postati jedan od najatraktivnijih u kalendaru manifestacija Budve, ali i cijele Crne Gore - saopštili su iz TO Budva.

Kako navode, Budva je godinama prepoznata kao prijestonica dobrog provoda i noćnog života, a program ovog događaja će sasvim sigurno doprinijeti tome da ostane u samom vrhu najpoželjnijih destinacija za ljetovanje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Za sanaciju dva mosta na magistralnom putu Bar-Ulcinj preko 2 mil EUR

Uprava za saobraćaj ponovo je raspisala tendere za sanaciju dva mosta na magistralnom putu Bar - Ulcinj. Vrijednost radova za rekonstrukciju mosta Kruče zadržala se na 1,44 mil EUR sa uračunatim PDV-om. Most Kruče nalazi se na magistralnom putu Bar - Ulcinj, na km 16+200. Kako se može vidjeti u glavnom projektu sanacije, za čiju izradu je bio zadužen Projectman iz Podgorice, nakon analize mogućih rešenja sanacije mosta Kruče, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.