NavMenu

Kavgiko otvorio fabriku kreveta u Petrovu

Izvor: eKapija Subota, 21.05.2022. 16:49
Komentari
Podeli
(Foto: Luca Santilli/shutterstock.com)
U Petrovu je u petak, 20. maja, otvorena fabrika kreveta Models koja je u vlasništvu grupacije Kavgiko iz Živinica, prenosi BL portal.

Vrpcu je presjekao predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković zajedno sa načelnikom opštine Petrovo Ozrenom Petkovićem i vlasnikom grupacije Kavgiko Arslanom Kavgićem.

Višković je poželio dobrodošlicu investitoru, te istakao da cijeni njihovo poslovno iskustvo i položaj na tržištu u proteklih 20 godina.

- U biznisu nema ljubavi i emocija već se gleda šta ste uradili i zaradili - izjavio je Višković, koji očekuje dobre radne uslove za zaposlene radnike.

On je ukazao na značaj svakog novog zaposlenog radnika i najavio podršku Vlade Republike Srpske njihovim daljim investicijama.

Višković je najavio da će i ovo preduzeće dobiti podsticaje, kao i druga u Republici Srpskoj.

Kavgić je naveo da preduzeće trenutno zapošljava stotinjak radnika sa planom da ih do kraja godine bude više od 300. On kaže da je grupacija Kavgiko izvozno orjentisana na tržište EU.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina

Zemljište za gradnju vjetroparka u Šavniku zakupiće konzorcijum podgoričkih firmi

Ministarstvo prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine zaključilo je ugovor o dugoročnom zakupu na period od 30 godina državnog zemljišta zbog izgradnje vjetroelektrane na lokalitetu Sinjajevina u opštini Šavnik, sa konzorcijumom podgoričkih kompanija N1, Sistem-MNE i Permonte, saopšteno je Pobjedi iz tog resora. Vlasnici kompanije N1 su Nebojša Kažić i Milan Rapaić sa po 25% učešća u kapitalu. Polovina firme N1 pripada

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.