NavMenu

Hotel The Chedi Luštica Bay predstavljen tržištu Britanije

Izvor: Mina Srijeda, 18.05.2022. 15:29
Komentari
Podeli
(Foto: Unsplash/Nikola Vu)
Hotel The Chedi Luštica Bay biće predstavljen tržištu Velike Britanije zahvaljujući posjeti novinarke popularnog britanskog lifestyle magazina The Fabulous Magazine.

Proteklih dana posjeta je organizovana u saradnji hotela The Chedi Luštica Bay, kompanije Orascom Development Holding i Turističke organizacije (TO) Tivat, u sklopu promocije turističke ponude Tivatske rivijere.

Zamjenica direktora prodaje Hotela The Chedi Luštica Bay, Leonarda Dedić, kazala je da su protekli vikend proveli u izuzetnom raspoloženju, zajedno sa gošćom, novinarkom Tarom Ledden, iz jednog od najpopularnijih britanskih lifestyle magazina, The Fabulous Magazine, koji izlazi kao dodatak dnevnog lista The Sun.

- Pokazali smo se kao dobri domaćini, predstavljaljući naš hotel sa pet zvijezdica, The Chedi Luštica Bay, u zaista fabuloznom izdanju, a priznaćete da nije lako impresionirati predstavnike "sedme sile" sa jednog od najzahtjevnijih tržišta kada govorimo o lifestyle i turističkim sadržajima. Sa nestrpljenjem očekujemo objave o posjeti i Tarine postove na društvenim mrežama koje broje milione pratilaca - rekla je Dedić.

Hotel The Chedi Luštica Bay je gošći iz Velike Britanije priredio vikend za opuštanje i uživanje, uz najfinije lokalne i internacionalne specijalitete i delicije, kao i probranu vinsku kartu čuvenog restorana The Spot. Predstavljen je i koncept zdravog načina života kojim se hotel i cijela destinacija mogu pohvaliti.

Vrijeme odvojeno za rekreaciju, britanska novinarka je provela obilazeći poluostrvo Lušticu električnim biciklom uz posjetu porodičnom imanju poznatom po tradicionalnoj gozbi.

Gošća je uživala u sunčanju na plaži hotela The Chedi, isprobala i sve pogodnosti bazena i spa sadržaja, među kojima i masažu tradicionalnim tretmanima sa Balija. Hotel The Chedi smješten je u srcu integrisanog naselja Luštica Bay koje svoje gostoprimstvo pruža gostima i posjetiocima tokom cijele godine te su u planu dodatne aktivnosti ovog tipa na tržištu Velike Britanije.

TO Tivat je upriličila obilazak lokaliteta Bjelila i zanimljivosti Tivta, zajedno sa šetnjom pored morske promenade. Gošći je priređen i topao doček u autentičnom lokalnom ambijentu naselja Gornja Lastva, nadomak Tivta.

Direktorka TO Tivat, Danica Banjević, kazala je da milioni britanskih turista svake godine posjećuju destinacije širom svijeta i da se nadaju da će Crna Gora ove sezone biti jedno od njihovih najomiljenijih odredišta.

- Tivatska rivijera je dio obale koji raste i razvija se iz dana u dan, otkrivajući široku lepezu turističke ponude i prirodne ljepote koje privlače sve veći broj turista i posjetilaca svake godine. Ovdje se mogu vidjeti krajolici netaknute prirode, ušuškane skrivene uvale gdje se može prepustiti miru i plavetnilu čistog mora, a podjednako su atraktivni hoteli de lux kategorije, sa pet zvijezdica, koji pružaju vrhunski komfor u prelijepom mediteranskom ambijentu - navela je Banjević.


Bogatstvo istorijskog nasljeđa i kulturno-umjetničke baštine neizostavan je dio sadržaja u posjeti Tivtu, Kotoru i manjim mjestima u Bokokotorskom zalivu, pravom dragulju Crne Gore.

- Široko otvorenih ruku očekujemo turiste i posjetioce iz Velike Britanije i svih drugih krajeva svijeta kojima ćemo prikazati savremenu i raznovrsnu turističku ponudu, zajedno sa našim tradicionalnim gostoprimstvom - rekla je Banjević.

The Fabulous Magazine izlazi u sklopu dnevnog lista The Sun, jednog od najtiražnijih dnevnih listova u Velikoj Britaniji koji je popularan među čitaocima svih uzrasta. Izlazi kao lifestyle dodatak The Sun on Sunday, druge najčitanije nedjeljne novine u Velikoj Britaniji.

Svojim čitaocima nudi priče o modi i ljepoti, intervjue sa slavnim osobama i priče iz stvarnog života. Štampa se u tiražu od preko milion primjeraka i ima preko 98 miliona posjeta na svojoj veb-stranici, na mjesečnom nivou, što ovu medijsku platformu čini jednom od najpopularnijih u Velikoj Britaniji.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.