NavMenu

Kompanija Monte Line posvećena kompletnom logističkom procesu - U Šimanovcima moderan skladišni prostor od 12.000 m2

Izvor: eKapija Četvrtak, 26.05.2022. 06:49
Komentari
Podeli
Monte Line d.o.o. je moderna kompanija okrenuta ka zadovoljenju potreba svojih klijenata u oblasti logističkih usluga. Kao kompanija koja je nastala 2003. godine, a čiji rad je obnovljen 2020. godine, razvijali su postepeno sektore poslovanja kako bi, na profesionalan i stručan način, ispunili klijentima zahtjeve koji se tiču kompletnog logističkog procesa.

Činjenica na koju su u kompaniji najviše ponosni jeste da su sa njima i dalje klijenti sa kojima sarađuju gotovo dvije decenije.

Poslovanje dijele na tri neraskidivo povezana sektora: carinsko zastupanje, organizacija transporta i skladištenje robe.


Carinsko zastupanje

Kompanija Monte Line ima otvorene kancelarije na dve najzastupljenije ispostave u okviru Carinarnice Beograd, a to su CI Terminal Beograd i CI Luka Beograd. Takođe, pokriva sve ispostave u Beogradu, dok preko dugogodišnjih partnera pokrivaju sve ispostave i u Srbiji.

- Glavne odlike našeg carinskog sektora jesu iskustvo, stručnost i posvećenost. Registrovani smo i za podnošenje zahtjeva za fito-sanitarne preglede pošiljki kako bismo našim klijentima na jednom mestu pružili kompletnu uslugu - poručuju iz kompanije.


Organizacija transporta

Sektor transporta dijele na tri manja sektora: drumski, brodski i avio transport.

U drumskom transportu organizuju prevoz zbirnih pošiljki i punih utovara od i do bilo kog mjesta u Srbiji i u Evropi. Pružaju uslugu i organizacije specijalnih transporta poput transporta vangabaritnih pošiljki u zemlji i inostranstvu.

Sektor brodskog transporta je stručno osposobljen za prevoz zbirnih pošiljki i punih kontejnerskih utovara u prekookeanskim rutama, kao i rečni transport rasute i tečne robe kroz evropski kontinent.

Sektor avio transporta organizuje transport robe redovnim i čarter posvećenim letovima do bilo kog aerodroma na svijetu.

- Smatramo da je veoma važno da klijent u svakom trenutku zna trenutnu lokaciju svoje robe, tako da pravovremenim informacijama izvještavamo klijente o statusu pošiljki - ističu u Monte Line-u.


Skladištenje robe

Skladište Monte Line d.o.o. se nalazi u srcu Beograda u okviru CI Luka Beograd i predstavlja veliku pogodnost kompanijama koji posluju u glavnom gradu. Prostor je podijeljen na carinski i komercijalni dio. Zaposleni sa višedecenijskim iskustvom su zaduženi za prijem i izdavanje robe, vođenje evidencije o stanju robe težinski i koletarno, izdavanje otpremnica.

- Početkom maja, u saradnji sa našim ino partnerom, ponudili smo usluge skladištenja u potpuno novom i modernom skladišnom prostoru u Šimanovcima, površine od 12.000 m2. Reč je o prostoru koji ispunjava najstrože zahtjeve - kažu u kompaniji.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.