NavMenu

Lift Truck Co nudi osam modula za jedinstven koncept efikasnog sistema unutrašnjeg transporta

Izvor: eKapija Utorak, 24.05.2022. 08:17
Komentari
Podeli
Više od dvije godine kompanije svoje poslovanje obavljaju u uslovima veoma velike neizvjesnosti i zavisnosti od faktora na čije djelovanje ne mogu da utiču. Od lanaca snabdijevanja se očekuje da funkcionišu neprekidno i bez zastoja. Upravo su unutrašnji transport, logistika i transport imali veoma važan zadatak i značajnu ulogu u rješavanju ovog izazova. Pokazuju veliku fleksibilnost u razvoju mehanizama za savladavanje velikog broja prepreka koji se nameću aktivnom prometu robe.

Intralogistika je nezaobilazna podrška u lancima snabdijevanja i efikasnost intralogističkog sistema direktno zavisi od opreme i rješenja korišćenih za njegovo funkcionisanje. Kompanija Lift Truck Co je generalni zastupnik za teritoriju Srbije i Crne Gore njemačkog proizvođača STILL viljuškara. Svi proizvodi i usluge kompanije su grupisani u osam modula koji zajedno čine jedinstven koncept poslovanja u cilju stvaranja i kompletiranja efikasnog sistema unutrašnjeg transporta.

(Foto: STILL GmbH)

Ponudu modula LIFT TRUCK CO čine različite kategorije čeonih, skladišnih i regalnih viljuškara, vučna vozila i komisionari. Čeoni viljuškari mogu biti na elektro, dizel ili gasni pogon i nosivosti su im od 1,6 tona do osam tona. U skladišne viljuškare spadaju elektro paletni i elektro stakeri koji mogu biti u varijanti sa ili bez platforme za rukovaoca.

Elektro paletari su niskopodizni viljuškari i svrha im je obavljanje horizontalnog transporta, dok su elektro stakeri visokopodizni viljuškari za vertikalni transport robe. Vučna vozila se koriste za prenos tereta velikih težina i horizontalni transport, a komisionari su takođe podeljeni na vertikalne i horizontalne zavisno od načina transporta tereta.

Regalni viljuškari dostižu visine podizanja čak i do 18m i idelani su za uske prolaze kroz hodnike magacina.

(Foto: STILL GmbH)

Drugi modul SERVICES obezbeđuje usluge servisiranja i održavanja viljuškara originalnim rezervnim djelovima u ovlašćenom servisu za STILL viljuškare.

(Foto: STILL GmbH)

WHEEL SYSTEMS omogućava da uvijek imate na raspolaganju gume za viljuškare i usluge njihove montaže, presovanja i demontaže.

ENERGIES pruža usluge reparacije baterija i punjača ali i kupovinu ili rentiranje istih za kontinuiran i bezbjedan rad viljuškara.

(Foto: STILL GmbH)
U okviru SAFETY SYSTEMS modula pronaći ćete sve vrste polimernih zaštita koje možete implementirati u vašem magacinu kao i sisteme za upozoravanje vozača i pješaka koji uključuju i audio i vizuelna sredstva. Cilj primjene ove dodatne opreme je uspostavljanje i održavanje najvećeg stepena bezbjednosti rukovaoca i intralogističke infrastukture.

LOGISTORE sadrži dodatnu skladišnu opremu kao što su elektro tegljači, slagači paleta i sve vrste regala, polica, ormara i ostale opreme za skladištenje robe.

(Foto: STILL GmbH)

STRATEGIC BENEFITS ističe važnost primjene IT rješenja i aktivnog učestvovanja klijenata u postprodajnim procesima.

CONSULTING modul će vam dati sve neophodne informacije i savete u vezi načina kreiranja intralogističkog sistema i njegovog održavanja.

Lift Truck Co d.o.o.
Autoput za Novi Sad 110d, 11080 Zemun, Beograd
066/400-430, 011/307-6636
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.