NavMenu

Ski centar Kolašin 1600 prihodovao milion eura

Izvor: RTCG Utorak, 29.03.2022. 10:25
Komentari
Podeli
(Foto: YouTube/Skijališta Crne Gore/Screenshot)
Ski centar Kolašin 1600 tokom ove zimske sezone prihodovao je oko milion eura, što je duplo više nego lani, kazala je pomoćnica izvršnog direktora Skijališta Crne Gore Nataša Pajović.

Podsjeća da je sezona počela 18. decembra, a planirano je da traje do 10. aprila. Sezona u ski-centru Kolašin 1600 je, kaže ona, rekordna po broju posjetilaca, ali i po prihodima.

- Ove sezone u ski centru Kolašin 1600 ugostili smo oko 80.000 posjetilaca, prodali smo oko 40.000 ski-pasova i karata za vožnju žičarom i samim tim ostvarili smo i rekordne prihode, koji ove sezone iznose oko milion eura - poručila je Pajović u emisiji Mreža.me.


Taj prihod se, kako navodi Pajović, odnosi na ukupne usluge u ski-centu Kolašin 1600. Ona je kaže da je za oko 100% više nego godinu ranije.

- Sva očekivanja i planove koje smo imali mi smo ostvarili i prezadovoljni smo ovom sezonom - poručila je Pajović.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.