NavMenu

Dokumentarni film "Nepoznato, a naše - Jezero" (VIDEO)

Izvor: eKapija Nedjelja, 20.03.2022. 19:57
Komentari
Podeli

(Foto: Pixabay.com/NoName_13)
Dokumentarni film u produkciji RTRS-a "Nepoznato a naše-Jezero"dobio je prije četiri godine nagradu za najbolji ekološki film na internacionalnom festivalu ekološkog i turističkog filma VRMDžAfest 2018 održanom podno planine Rtanj u Srbiji.

Ovo je film o malo poznatom i skrivenom ušću rijeke Plive u Plivsko jezero i njegovim turističkim potencijalima i prirodnim ljepotama. U dokumentarcu preovlađuju neobično privlačni kadrovi prirodnih ljepota kojima obiluje Jezero, a između ostalih, svoj pogled na potencijale dala je i načelnica opštine Jezero, Snežana Ružičić.

Filmje rađen u produkciji RTRS-a kao dio serijala dokumentarnih filmova o manje poznatim prirodnim ljepotama Republike Srpske.

Nagrada je došla u konkurenciji od više stotina filmova iz cijeloga svijeta.

Autorsku ekipu činili su snimatelj Danijel Pavlović, montažeri Uroš Mlađenović i Vedran Marić, dron operateri Aleksandar Vlajić i Slaven Ružičić, producent Aleksandar Đorđević i režiser Branko Lazić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.