NavMenu

Kreće izgradnja hotela sa pet zvjezdica na Crvenoj glavici u Budvi - Vrijednost 60 mil EUR

Izvor: eKapija Srijeda, 02.02.2022. 14:05
Komentari
Podeli
(Foto: Shutterstock/nadtochiy)
Kreće izgradnja novog hotela sa pet zvjezdica na Crvenoj glavici u Budvi, čija vrijednost će iznositi 60 mil EUR, a investitor je ruska kompanija Dobrov & Family Group. Plan je da hotel bude završen do 2024. godine.

Kako je saopšteno, predstavnici kompanije upoznali su potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića sa planom realizacije projekta na Crvenoj glavici i benefitima koje će izgradnja tog hotelskog kompleksa donijeti za sveukupnu turističku ponudu Budve i crnogorskog primorja.

- Ukoliko realizacija bude išla planiranim tokom novi prestižni hotel može biti završen do kraja 2024. godine - navodi se u saopštenju.

Predstavnici investitora rekli su i da postoji mogućnost uspostavljanje saradnje sa jednim od najvećih hotelskih brendova koji bi upravljao kompleksom na Crvenoj glavici.

Abazović je istakao da će izgradnja prestižnog hotelskog kompleksa na Crvenoj glavici donijeti nove vrijednosti u turizmu Crne Gore, posebno imajući u vidu značaj turizma kao jedne od najvažnijih privrednih grana naše države.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj

Biće rekonstruisani svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom

U naredne dvije godine svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom biće rekonstruisani, saopštio je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović. U emisiji "Dobro jutro Crna Goro" kazao je da upravo prelazi na prugama predstavljaju veliki problem kada je riječ o bezbjednosti u željezničkom saobraćaju . - Podaci su, nažalost, alarmantni. U zadnjih šest godina došlo je do 319 vanrednih događaja, od čega 21 sa smrtnim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.