NavMenu

Petrol-Gas dobio licencu za trgovinu naftnim gasom

Izvor: eKapija Petak, 28.01.2022. 11:35
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Tobias Arhelger/shutterstock.com)Ilustracija
Regulatorna agencija za energetiku i regulisane komunalne djelatnosti (REGAGEN) izdala je podgoričkom preduzeću Petrol-Gas licencu za obavljanje djelatnosti trgovine na veliko tečnim naftnim gasom.

Odbor REGAGEN-a je takvu odluku, rješavajući po zahtjevu te kompanije, donio na sjednici 20. januara.

Imalac licence je dužan da licenciranu djelatnost obavlja u skladu sa odredbama licence.

Licenca važi do 19. januara 2032. godine.

- Imalac licence je dužan da, ukoliko namjerava da nastavi sa obavljanjem licencirane djelatnosti i nakon isteka važenja licence, podnese zahtjev za izdavanje nove, 60 dana prije isteka važenja - navodi se u odluci.


Odbor REGAGEN-a je na sjednici odbio zahtjev Hydro Logistics-a za produženje privremenog statusa povlašćenog proizvođača električne energije za malu hdroelektranu (mHE) Skrbuša.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Finansije

EBRD najavljuje tender za autoput - Vrijednost dionice od Mateševa do Andrijevice 530 mil EUR, banka finansira 200 miliona

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) objavila je prethodno obavještenje za tender za izgradnju autoputa Bar-Boljare, dionica Mateševo Andrijevica. Kako je pojašnjeno u obavještenju, procijenjena vrijednost radova je 530 mil EUR, dok će od tog iznosa EBRD finansirati 200 miliona. Riječ je o drugoj dionici auto-puta od Mateševa do Andrijevice u ukupnoj dužini od 22 kilometra. Klijent banke je preduzeće Monteput, koje sredstava od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.