NavMenu

Koji ženski modeli obuće će biti popularni u ovoj godini

Izvor: Ženski magazin Utorak, 25.01.2022. 12:53
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Africa Studio/shutterstock.com)Ilustracija
Nova godina sa sobom donosi nove trendove kojima svakako ne možemo da odolimo. Cipele su ključni element naših stajlinga, ne samo zato što su neophodne već i zato što mogu u potpunosti da promijene stil, čak i najjednostavnijeg izgleda.

Kako vrijeme prolazi sve više primjećujemo da poznate kuće i kreativni direktori posebnu pažnju posvećuju dizajnima cipela. Trendovi iz prethodnih decenija su se dinamično i ažurirano vratili, dok su nove kreacije sa impresivnim detaljima izazvale naše interesovanje.

Da li znate koji su trendovi za 2022. godinu?


Mokasine

Dizajn koji je zasluženo osvojio našu pažnju poslednjih mjeseci. Moderne djevojke i influenserke nam dokazuju da ih mogu nositi u svakoj prilici, dajući nam mnogo ideja kako ih možemo uključitu u naše stajlinge. Kako sve pokazuje, one će nastaviti da dominiraju i u novoj godini. Njihovi dizajni su brojni i zadovoljiće i najzahtjevnije. Ako želite da se pridržavate pravila uličnog stila do kraja, sve što treba da uradite je da ih kombinujete sa parom bijelih čarapa. Vaš uspjeh će biti zagarantovan.


Slingback

Slingbacks su se prvi put pojavile 1940. godine i bile su omiljeni dizajn pin-up devojaka. Poslednjih godina primjećujemo da su se one naglo vratili i svi ljubitelji mode su skrenuli pažnju na ovaj dizajn cipela. Čuvene modne kuće poput Saint Laurent i Louis Vuitton predstavile su vrhunske kreacije za ovu zimu. Odgovaraju svim komadima i svim prilikama. Volimo da ih vidimo sa mini i razigranim hulahopkama sa logotipom ili dizajnima.


Patike

Naravno, u trendovima nove godine nisu mogle izostati patike. Udobne, praktične i veoma elegantne, zauzimaju jedno od prvih mjesta u kolekciji cipela. Idealne su za jutarnje izlaske, za kancelariju, čak i za večernje izlaske.


Glamurozni detalji


Da! Glamurozni detalji su svuda. Ako želite naše mišljenje, sjajni komadi su najmoderniji i najsavremeniji trend i "igraju" važnu ulogu kada je riječ o našem raspoloženju. Cipele sa blistavim detaljima imaće veoma važno mjesto u vašim stajlinzima i nakon praznične sezone.



Papuče sa visokom potpeticom

Koju ljubiteljku mode nisu impresionirale The Attico papučama? Jedinstveni i specijalni dizajni izazvali su interesovanje, a 2022. će biti godina papuča sa visokom potpeticom i platformom kojima definitivno nećemo moći da odolimo. Postoji mnogo načina da ih uključite u svoje autfite. Ako želite da im date ležerniju verziju, dodajte par čarapa.


Platforme

Upoznali smo ih na reviji Versace prošlog septembra za sezonu proleće/ljeto 2022. i od tada ih moderne devojke biraju za svoje večernje izlaske. Dizajn platforme je idealan za žene kojima je teško da nose visoke potpetice, jer su ove cipele udobnije. Ako nemate par u svojoj kolekciji, nemojte više odlagati kupovinu. Jedan test je dovoljan da vas ubijedi. Ako ste ljubitelj minimalizma, onda će vam "odgovarati" crna, a ako želite "razigranije" stajlinge, verzije u jarkim bojama su savršen izbor za vas.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija

Vračar: Ponuda za zakup Željezare nezadovoljavajuća, sve zainteresovane kompanije mogu aplicirati za pregovarački postupak

Predstavnik Komisije ispred Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) Miro Vračar saopštio je da je ponuda švajcarske kompanije 8B Capital S.A. za zakup pogona Čeličane i Kovačnice, u sklopu nikšićke Željezare nezadovoljavajuća. Ta kompanija se jedina prijavila na drugi međunarodni javni poziv. Vračar je, nakon razmatranja ponude, kazao da što se tiče švajcarske kompanije, niti postoji bankarska garancija niti uplata depozita i da moraju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.