NavMenu

Ništa od rizorta AquaVista u Kumboru - Zemljište površine 10.667 m2 prodaje se za 4 mil EUR

Izvor: Dan Ponedjeljak, 24.01.2022. 07:56
Komentari
Podeli
(Foto: Shutterstock/Yulia Mladich)
Zemljište u Kumboru, na kome je trebalo da se gradi ekskluzivni rizort AquaVista, ponovo je ponuđeno na prodaju, s obzirom na to da na prethodne javne pozive nije bilo zainteresovanih kupaca.

Stečajni upravnik u kompaniji Celtic properties koja je planirala gradnju ovog rizorta, Ranko Radinović, raspisao je javni poziv za prodaju imovine tj. zemljišta, ukupne površine 10.667 kvadratnih metara, koje je evidentirano u listu nepokretnosti LN 524, KO Kumbor, katastarska parcela broj 23. po početnoj cijeni od 4 mil EUR.

Kompaniju Celtic properties osnovali su 2006. godine državljani Republike Irske i porodica Koflan, koja je planirala izgradnju luksuznih apartmana i vila na više lokacija, na crnogorskom primorju.

Kompanija je izgradila pet apartmana u mjestu Podličak u Pržnom, u opštini Budva, dok su na zemljištu koje je ponuđeno na prodaju, planirali izgradnju hotela sa vilama u Kumboru u Herceg Novom.

Osim apartmana u Budvi, kompanija je planirala gradnju luksuznog hotela AquaVista u Kumboru, a planirani hotel je trebalo da se sastoji od približno 20 soba plus 125 luksuznih apartmana sa baštama, zatvorenim i otvorenim bazenima, teretanom, prodavnicama i restoranima, te pristupom marini, direktnim privatnim putem do plaže, privatnim parkingom i nizom drugih objekata. Za glavni objekat, tada je dozvoljena gradnja prizemlja i tri sprata, dok je za planirane vile B+P+1 nivo.

Pravo učešća na tenderu, za kupovinu ovog zemljišta, imaju sva fizička i pravna lica koja uplate tri odsto na ime depozita, a ponude se dostavljaju najkasnije do 17. februara ove godine, dok je otvaranje zakazano za dan kasnije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.