NavMenu

Podrška kreativnom preduzetništvu - Upoznajte brendove Drvce dizajn i GuGu marame

Izvor: eKapija Petak, 21.01.2022. 07:15
Komentari
Podeli
Drvce dizajn (Foto: Glavni grad Podgorica)Drvce dizajn
U okviru projekta podrške kreativnom preduzetništvu u periodu od 15. januara do 28. februara centralni prostor u šoping mola Delta City dijeliće Drvce dizajn i GuGu marame.

Kako je saopšteno iz PG Biroa, Glavni grad Podgorica, u saradnji sa TC Delta City i marketinškom agencijom Strategist i ove godine nastavlja da realizuje projekat podrške kreativnom preduzetništvu koji je u prethodnom periodu bio važan oslonac postojećim biznisima, ali i zamajac pri pokretanju novih preduzetničkih ideja, ne samo iz Podgorice, već iz cijele Crne Gore.

Ovogodišnji ciklus podrške kreativnom preduzetništvu je počeo, a prvi od 12 najkreativnijih preduzetnika su Drvce dizajn i GuGu marame za dojenje, koji će do kraja februara predstavljati svoje proizvode.

Drvce dizajn je porodična priča koju su osnovali roditelji koji su maštali o kutku novog člana porodice. Ovaj brend ima ponudu personalizovanih, dekorativnih i edukativnih proizvoda, poklon-paketića za bebe i stariju djecu, kao i dječiji namještaj.

- Pored jednostavnog, minimalističkog i lijepog dizajna, akcenat je na kvalitetu i dugovječnosti sirovina sa željom da proizvodi budu trajni i čuvaju uspomene na djetinjstvo - navodi se u saopštenju.

GuGu marame za dojenje dizajnirane su od strane savjetnice za dojenje kao najznačajnijeg načina ishrane za bebe. Ova marama je jedinstven proizvod na tržištu i zamišljena je da osim komfora služi i kao zaštita.

- Tim koji stoji iza ovog brenda pruža i besplatne savjete i podršku za sve zainteresovane majke, ne bi li na taj način pomogle i ohrabrile ih da doje svoje bebe - dodaju iz Glavnog grada.

GuGU marame (Foto: Glavni grad Podgorica)GuGU marame
Štandove preduzetnika obišli su menadžer Glavnog grada Marjan Junčaj, sekretar za podršku biznis zajednici Zekerija Fetić i direktor marketinga šoping mola Delta City Dragan Perišić.

- Glavni grad po treći put podržava ovaj projekat, a ove godine nagrađeno je 12 kreativnih preduzetnika - rekao je sekretar Sekretarijata za podršku biznis zajednici Zekerija Fetić.

Dodao je da vjeruje da će im ova podrška biti odskočna daska za realizaciju njihovih kreativnih ideja koje će pretvoriti u uspješan biznis.

Menadžer Glavnog grada Marjan Junčaj poželio je puno uspjeha u radu kreativnim preduzetnicima, dodajući da je Glavni grad veoma zadovoljan rezultatima prethodna dva konkursa i da sa zadovoljstvom nastavlja da sprovodi ove i slične aktivnosti jer doprinose daljem razvoju kreativnog preduzetništva na teritoriji Podgorice.

- Podsjećamo, kroz pomenuti konkurs preduzetnici dobijaju finansijsku podršku u iznosu od 2.000 eura, besplatan prostor za promociju u Delta City-ju, kao i marketing strategiju za prezentaciju proizvoda. Glavni grad je kao i prethodnih godina, za ovogodišnje kreativne preduzetnike izdvojio 24.000 eura, a do sada je zahvaljujući ovom konkursu 36 kreativnih preduzetnika dobilo priliku da unaprijedi svoj biznis - zaključuje se u saopštenju PG Biroa.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Može li običan čovjek u trku za kriptozaradu?

Kada je u pitanju ulaganje, oni stariji hvataju se dukata, oni malo mlađi misle na "devize, devize", a najmlađima je u mislima bitkoin, etereum, solanu, ripl, binance coin, ili neka druga kriptovaluta. O tržištu kriptovaluta do sada smo čuli razne bajke, i one divne o bogatstvu preko noći, do onih ružnih - o propasti kriptovalutnog carstva, hvatanju organizatora nekakvih piramidalnih šema i opštoj propasti ulagača. Obje verzije su

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.