NavMenu

Serija "Ponuda" o snimanju slavnog filma "Kum" stiže 28. aprila

Izvor: RTRS Utorak, 18.01.2022. 14:42
Komentari
Podeli
(Foto: chevu/shutterstock.com)
Serija "Ponuda" o snimanju legendarnog filma "Kum" premijerno će biti prikazana 28. aprila, zvanično je objavio studio Paramount plus.

Isti studio ove je sedmice objavio trejler koji najavljuje digitalno restaurisanu verziju ovog kultnog ostvarenja povodom 50 godina od snimanja klasika sedme umjetnosti.

Preciznije rečeno, od 25. februara biće prikazivan u određenim bioskopima u Americi i svijetu, a 22. marta prvi put će "Kum" biti dostupan u 4K ultra HD verziji na platformama.

Kopola je tim povodom izjavio da je srećan zbog proslave filma koji je odredio njegovu karijeru.

- Veoma sam ponosan na "Kuma" koji je svakako odredio prvu trećinu mog stvaralačkog života. Uz ovu počast povodom 50. godišnjice, posebno sam ponosan na film iz prošle godine "Kum, epilog: Smrt Majkla Korleonea", jer prikazuje originalnu viziju Marija Puza i mene u konačnom završetku naše epske trilogije. Takođe mi je zadovoljstvo proslaviti ovu godišnjicu sa Paramauntom, zajedno sa divnim obožavaocima, koji su ga voljeli decenijama, mlađim generacijama koje ga i danas smatraju relevantnim i onima koji će ga otkriti prvi put - rekao je Kopola.

Mini-serija od 10 epizoda prikazaće priču o nastanku Kopolinog ostvarenja iz perspektive producenta Alija Radija, koga će u seriji igrati Majls Teler.

Inače, za tu ulogu je prvo angažovan Armi Hamer, prije optužbi za kanibalizam, dok bi Kopolu trebalo da igra glumac Den Fogler piše portal "Dedlajn".

U filmu su glumili Marlon Brando, Al Paćino, Džejms Kan, Džon Kazale, Robert Duval, Dajan Kiton i Talija Ši i bio je nominovan za 11 Oskara, a osvojio je tri - uključujući i onaj za Radija.

Prve tri epizode serije biće emitovane jedna za drugom, dok će preostalih sedam biti dostupno za strimovanje svakim narednim četvrtkom.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Raspisan novi tender za brzu saobraćajnicu koja treba da poveže Herceg Novi i Budvu

Monteput je raspisao novi tender za izradu idejnog rješenja za dionicu brze saobraćajnice od Herceg Novog do Budve, prelazak preko Bokokotorskog zaliva. Vrijednost tendera ostala je nepromijenjena i iznosi nešto preko 180.000 EUR sa uračunatim PDV-om. Ponude se dostavljaju najkasnije do 7. maja do 12 sati, a više detalja možete vidjeti OVDJE. Kako su ranije saopštili iz Monteputa, svrha izrade tehničke dokumentacije je ispitivanje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.