NavMenu

IRF će finansijski podržati rekonstrukciju TN Slovenska plaža

Izvor: eKapija Petak, 17.12.2021. 08:02
Komentari
Podeli
(Foto: Aleksandar Parezanović)
Investiciono razvojni centar spreman je da finansijski podrži rekonstrukciju turističkog naselja Slovenska plaža u Budvi i podizanje standarda vila Maslina i Ruzmarin sa tri na četiri zvjezdice.

Kako je saopšteno, predsjednik Odbora direktora HG Budvanska rivijera Mijomir Pejović i izvršni direktor Jovan Gregović, sastali su se sa predstavnicima IRF-a i projektantima Sharh iz Podgorice.

- Povod sastanka je planirana rekonstrukcija TN Slovenska plaža i podizanje standarda vila Maslina i Ruzmarin sa tri na četiri zvjezdice, u cilju unapređenja ponude i konkurentnosti HG za predstojeću ljetnju turističku sezonu - saopšteno je iz HG Budvanska rivijera.

Razgovarajući o modalitetima buduće saradnje, na sastanku je predstavnicima IRF-a predstavljen projekat adaptacije TN Slovenska plaža.

- Predstavnici Investiciono razvojnog fonda, iskazali su spremnost da finansijski podrže realizaciju planirane rekonstrukcije koja će biti od izuzetnog značaja za pozicioniranje Hotelske grupe Budvanska rivijera, Budve i Crne Gore na domaćem i evropskom turističkom tržištu - zaključuje se u saopštenju.

Podsjetimo, rekonstrukcija Slovenske plaže najavljena je u avgustu, kada je Odbor direktora dao saglasnost da izvršni direktor preduzme sve pripremne aktivnosti potrebne za izradu i realizaciju projekta rekonstrukcije ovog turističkog naselja.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Izgradnja turističkog kompleksa Otrant Reefs na Velikoj plaži počinje sledeće nedelje

Naredne sedmice počeće izgradnja turističkog kompleksa Otrant Reefs na Velikoj plaži u Ulcinju, prenosu portal Ul-Info. - U subotu, 6. aprila, biti svečano postavljen kamen-temeljac za turistički kompleks Otrant Reefs na Velikoj plaži. Najavljeno je da će se ovaj kompleks prostirati na preko 40.000 kvadrata, te da će imati dva hotela sa 5 zvjezdica i 23 vile, te brojnim drugim pratećim sadržajima uz Port Milenu - prenosi portal.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.