NavMenu

U Portonovom tokom sezone veliki broj gostiju iz inostranstva - Za nekretnine u rizortu vlada veliko interesovanje sa različitih tržišta

Izvor: Mina Nedjelja, 12.12.2021. 14:05
Komentari
Podeli
(Foto: Shutterstock/EkaterinaMonte)
U rizortu Portonovi raduju se izazovnoj sezoni naredne godine, jer ovogodišnji rezultati ohrabruju da postoji sve veće interesovanje sa različitih tržišta.

Menadžerka za marketing i komunikacije u Portonovom, Adrijana Husić, kazala je da su se neka sasvim nova tržišta pojavila, kada je u pitanju program iznajmljivanja stanova, ali i onaj dio koji se odnosi na kupovinu nekretnina u tom rizortu.

- Očekuje nas jedna izazovna sezona naredne godine, ali joj se izuzetno radujemo, jer nas upravo rezultati koje smo postigli ove godine ohrabruju da postoji sve veće interesovanje sa različitih tržišta - rekla je Husić agenciji Mina-business.

Ona je ocjenila da je prošla godina pokazala da je sve ono što se radi u ugostiteljstvu i generalno turističkoj sezoni umnogome uslovljeno mjerama i epidemiološkom situacijom.

- Nakon jedne izuzetno izazovne godine, što je bila prošla, prije svega zbog pandemije Covida, ova godina je bila iznenađujuće dobra, kako za nas tako i za sve one koji su bili u ugostiteljstvu ove godine - navela je Husić.

Posebno ih je, kako je kazala, radovala činjenica što su imali veliki broj gostiju iz inostranstva, pored onih iz regiona i Crne Gore, koji tradicionalno sada već Portonovi prepoznaju kao destinaciju na kojoj mogu da nađu sve ono što im je potrebno za lijep provod, bilo da se radi o dnevnim posjetama ili dužem boravku u smislu ljetovanja.

Husić je podsjetila da je Portonovi vrata posjetiocima otvorio 2019. godine i da je to jedna od najvećih stranih direktnih investicija u Crnoj Gori, od gotovo jedne milijarde EUR.

- Mi nastavljamo redovna ulaganja i obogaćujemo ponudu samog Portonovog, što ćemo raditi i ubuduće - saopštila je Husić.

Kada su u pitanju novogodišnje aktivnosti u tom rizortu, Husić je navela da je decembar u znaku praznične čarolije i da su se trudili da donesu duh velikih svjetskih metropola u Crnu Goru, što su, prema prvim reakcijama posjetilaca, i uspjeli.

- Različiti programi su pripremljeni, kako oni zabavni, tako i za djecu, prateći sve mjere koje su trenutno na snazi. Svi oni koji su zainteresovani za sve ono što se dešava u Portonovom treba redovno da se informišu na našem sajtu - rekla je Husić.

Jedna od aktivnosti koja je posebno interesantna ove godne jeste Portonovi praznični bazar koji radi svakoga dana i vikendima.

- Tu svi oni koji su zainteresovani, pored prelijepih dekoracija koje krase ove godine Portonovi, mogu da uživaju u raznim mediteranskim i internacionalnim delicijama i zabave se ukoliko dođu sa društvom, ali i sa porodicom - zaključila je Husić.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj

Biće rekonstruisani svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom

U naredne dvije godine svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom biće rekonstruisani, saopštio je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović. U emisiji "Dobro jutro Crna Goro" kazao je da upravo prelazi na prugama predstavljaju veliki problem kada je riječ o bezbjednosti u željezničkom saobraćaju . - Podaci su, nažalost, alarmantni. U zadnjih šest godina došlo je do 319 vanrednih događaja, od čega 21 sa smrtnim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.