NavMenu

U zoni morskog dobra u Tivtu za narednu godinu planirana realizacija sedam projekata

Izvor: eKapija Petak, 26.11.2021. 12:04
Komentari
Podeli
(Foto: Teodora Brnjoš)
Javno preduzeće Morsko dobro će u 2022. godini u infrastukturne projekte na prostoru u zoni morskog dobra u opštini Tivat uložiti više sredstava nego što će sa tog područja prihodovati, kazao je direktor ovog preduzeća Mladen Mikijelj, nakon radnog sastanka sa predstavnicima Opštine Tivat.

Na radnom sastanku su precizirani modaliteti ulaganja u infrastrukturne projekte u 2022. godini na području opštine Tivat u zoni morskog dobra koji će biti uvršteni u plan investicionoh aktivnosti.

- Ovaj današnji sastanak potvrđuje izuzetno dobru saradnju opštine Tivat sa JP Morsko dobro i ovo je dobar trenutak prilikom donošenja najvažnijih odluka po pitanju realizacije svih planiranih aktivnosti u obalnom području naše opštine. Raduje činjenica da će Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore opredijeliti više sredstava za infrastukturne projekte u Tivtu nego što opština prihodovnom stranom može da donese Javnom preduzeću - naveo je potpredsjednik opštine Tivat Vladimir Arsić.

Morsko dobro će nakon sprovođenja svih svih zakonskih procedura i usaglašavanje sa planskim dokumenetima, sredstva uložiti u sedam projekata.

- Planirana ulaganja u infratukturne projekte u zoni morskog dobra na području opštine Tivat su usaglašena sa njihovim zahtjevima, tako da sam uvjeren da ćemo već sledeće godine imati realizaciju nekoliko kvalitetnih projekata - zaključio je direktor Mladen Mikijelj.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.