NavMenu

Već dogovoreni aranžmani iz Britanije za 2022.

Izvor: RTCG Ponedjeljak, 22.11.2021. 13:23
Komentari
Podeli
(Foto: shutterstock.com/Lukasz Rajchert)
Direktorica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, Ana Tripković Marković, saopštila je da su nakon sajma u Londonu već dogovoreni sedmodnevni aranžmani za Crnu Goru za iduću godinu, sa britanskog područja. Posebno ohrabruje, kako je kazala za emisiju "Turizam info", što su, samo nekoliko sedmica nakon objavljivanja paket tura za Crnu Goru, imali dvije i po hiljade bukinga.

- Radi se o drugom po veličini turoperatoru u Velikoj Britaniji, Jet 2 holidays, koji leti za Dubrovnik, i koji će turiste sa tih letova slati u Crnu Goru, dok direktne letove sa Crnom Gorom planiraju za 2023. godinu - kazala je Tripković Marković za TVCG.


Druga avio kompanija u okviru EasyJet-a za iduću godinu vec planira direktne letove za Crnu Goru iz Londona i Mančestera od kraja marta do kraja septembra mjeseca, što će, kako je navela direktorica NTO, važno britansko tržište pribliziti našoj destinaciji.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Skoro 3 mil EUR za nabavku i ugradnju opreme za rekonstrukciju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda Budva-Bečići

Uprava za kapitalne projekte raspisala je tender za nabavku i ugradnju opreme radi rekonstrukcije postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda Budva Bečići. Vrijednost nabavke je 2,47 mil EUR bez, odnosno blizu 3 miliona sa PDV-om. Ponude se dostavljaju najkasnije do 13. maja do 10 sati. Minimalni rok izvršenja ugovora je 90 dana od dana kada Korisnik obezbijedi uslove za početak ugradnje opreme, a maksimalni rok izvršenja ugovora je 160

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.