NavMenu

Turistička ponuda Bara predstavljena na sajmu u Banjaluci

Izvor: Mina Subota, 13.11.2021. 15:46
Komentari
Podeli
(Foto: Shutterstock/Nenad Nedomacki)
Turistička organizacija Bar u saradnji sa budvanskom i ulcinjskom predstavlja turističku ponudu opštine na Sajmu turizma u Banja Luci Lorimes 2021.

- Tokom sajma, koji traje do danas, distribuiran je raznovrsni promotivni materijal o našoj opštini, dok je veliko interesovanje iskazano za privatni i smještaj u hotelima - navodi se u saopštenju TO Bar.

Osim navedenog, interesovanja je bilo i za aktivne odmore, prirodne ljepote, aktuelne mjere u vezi sa putovanjem usljed pandemije i potencijalnoj saradnji sa turističkom privredom Bara.

Na crnogorskom štandu svoju ponudu predstavili su i hoteli Princess, Stara Čaršija, Pharos i Korali.

- Održani su brojni sastanci sa partnerima od kojih izdvajamo My travelTuzla, Transturist-Tuzla, Guvernerturist-Tuzla, Uni-tours Banja Luka, Happy Travel Bijeljina i drugi - rekli su iz TO Bar.


Tokom sajma organizovan je i radni doručak sa predstavnicima medija, na kojima je predstavljena zimska ponuda, ali i planovi za narednu turističku sezonu.

Organizovana su i gostovanja i date izjave na lokalnim i nacionalnim televizijama kao što su Elta TV, Mondo, Nezavisne novine, Faktor, Euroblic, Glas Srpske i javnih servisa BHT1 i RTRS koji su dobili i vrijedne nagrade u vidu aranžmana u hotelima i privatnom smještaju u Baru, Budvi i Ulcinju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.