NavMenu

Ima li nafte i gasa u crnogorskom podmorju znaće se u decembru

Izvor: Vijesti Nedjelja, 24.10.2021. 09:32
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/Bruno - Germany)Ilustracija
Informacija da li u crnogorskom podmorju ima nafte i gasa, zbog nepredviđenih dešavanja, mogla bi biti poznata tek u decembru iako je to bilo ranije najavljeno za oktobar.

- Kada je u pitanju istraživanje nafte i gasa u crnogorskom podmorju, zbog visokih pritisaka i abrazivnih dejstava na opremu, koncesionar je prinuđen da češće mijenja alat pa proces bušenja ide nešto sporije od očekivanog. Preliminarni rezultati se očekuju u decembru - saopšteno je Vijestima iz Ministarstva kapitalnih investicija.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.