NavMenu

Milko Krvavac postavljen za v.d. izvršnog direktora Luke Kotor

Izvor: Mina Nedjelja, 17.10.2021. 13:04
Komentari
Podeli
Luka u Kotoru (Foto: Pixabay.com/falco)Luka u Kotoru
Izvršni direktor Luke Kotor, Vlado Vukasović, smijenjen je sa te funkcije na poslednjoj sjednici Odbora direktora kompanije, pišu Vijesti.

Za vršioca dužnosti izvršnog direktora izabran je diplomirani pravnik iz Budve, Milko Krvavac, kojeg je predložila Socijalistička narodna partija (SNP).

Krvavac je rođen u Pljevljima, a nekada je bio pomorac u kotorskoj Jugooceaniji, službovao je u JNA, bio direktor firme BIm Slavija iz Budve, hotela Admiral u tom gradu, te kompanije Prevoz commerce iz Beograda.

U njegovom CV-u stoji i da je bio direktor francuske modne konfekcije i rukovodilac pravne i službe finansija u Javnoj ustanovi Grad teatar Budva.

Krvavac je svojevremeno bio i poslanik Srpske radikalne stranke u Skupštini.

Sjednica Odbora, ranije planirana za 13. oktobar, bila je zakazana za subotu u podne, a Vukasovićevo razrješenje je bilo treća tačka dnevnog reda.

Predsjednica Odbora direktora Ljiljana Popović Moškov ranije je kazali Vijestima da će Vukasović sigurno biti smijenjen sa te pozicije i da je to stav svih članova borda. Ona je kao razlog za njegovu smjenu navela to što Vukasović blokira rukovođenje firmom.

Vukasović je ranije pozvao članove Odbora direktora da odluku o njegovom razrješenju uvrste kao drugu tačku dnevnog reda sjednice koja bi se održala u petak, i tako omoguće prije toga traženu raspravu o uočenim nezakonitostima u poslovanju prethodnog menadžmenta.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.04.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Planovi Elena grupe: Prodaja hotela Igalo, pa nove investicije

Sprečavanje uvođenja novog stečaja u Vektra Boku na ročistu krajem ovog mjeseca, od ključne je važnosti za planove novog vlasnika 33,3% akcija, privrednog drustva Elena grupe. Oni planiraju da nakon što izmire obaveze prema radnicima i Poreskoj upravi prodaju hotel Igalo i krenu u investicije. No, prije toga moraju ući u Odbor direktora u kojem su većina Brkovićevi članovi. Novi vlasnici, trećine Vektra Boke iz kompanije Elena Grup,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.