NavMenu

Alfa-Plam - Gasni kotlovi za Vaš topli dom

Izvor: eKapija Utorak, 19.10.2021. 08:42
Komentari
Podeli
(Foto: Alfa-Plam)
Kompanija Alfa-Plam je za predstojeću grejnu sezonu pripremila gasne kotlove sa visokim stepenom automatizacije. Uvođenje novog proizvodnog segmenta predstavlja stratešku odluku ovog vranjskog giganta. Kompanija koja je vodeći proizvođač grejnih tijela u jugoistočnoj Evropi, priliku za dalji rast i razvoj prepoznala je u širenju gasovodne mreže u Srbiji i regionu.

U kompaniji Alfa-Plam kažu da je za njih veliki izazov naći se u konkurenciji sa najvećim, svjetski poznatim, proizvođačima koji na našem tržištu plasiraju gasne kotlove. Sa druge strane na njihovoj strani su tradicija, kvalitet i snaga domaćeg brenda koji se na ovim prostorima gradi decenijama. Najvažniji cilj za ovu godinu je pozicioniranje na tržištu i stvaranje dobre osnove za dalji rast u narednim godinama, kažu zaposleni.

Uvođenje novih segmenata proizvoda nije nepoznanica za Alfa-Plam. Prije desetak godina su među prvima započeli proizvodnju peći na pelet a sada njihovi proizvodi zauzimaju najveći dio ovog tržišta asortimanski i vrjednosno. Uspjeh nije došao preko noći, imali su jasnu viziju i realno definisane ciljeve na čijim su ostvarenjima predano i sistematično radili. Ostvareni rezultati u pogledu obima prodaje više godina unazad idu u prilog činjenici da su prestigli sve konkurente. Vjeruju da će ovakvim pristupom ponoviti uspjeh i sa gasnim kotlovima.

Kada su u pitanju aparati za grijanje, danas nije dovoljno krajnjem kupcu ponuditi kvalitetan proizvod. Od suštinske važnosti su i postprodajne usluge, zbog čega su zaposleni u tehničkom sektoru kompanije preko ljeta aktivno radili na edukaciji partnera o prednostima i karakteristikama gasnih kotlova ne bi li se blagovremeno pripremili za sezonu. Podsjećamo da je tokom prošle godine, u okviru fabrike u Vranju, počeo sa radom najsavremeniji trening centar namijenjen upravo praktičnoj i teorijskoj obuci partnera i zaposlenih.

(Foto: Alfa-Plam)
Prednosti grijanja na gas ogledaju se prije svega u komforu, uštedi prostora i mogućnosti zagrijavanja sanitarne vode. U ponudi Alfa-Plama su dve vrste kotlova na gas - konvencionalni i kondenzacioni u rasponu grejne snage od 13 do 35 kw. Prednost Alfa-Plam gasnih kotlova ogleda se u visokom stepenu energetske efikasnosti koji ostvaruju prilikom rada. Svi kotlovi su kompaktnih dimenzija i fasadnog tipa što ukazuje na to da dimnjak nije potreban. Sve navedene pogodnosti dugoročno opravdavaju veća početna ulaganja u priključak na gas i sistem etažnog grijanja.

U kompaniji Alfa-Plam čvrsto vjeruju da su njihovi proizvodi više od grejnih tijela jer simbolizuju ognjište. Iako se ognjište fizički promijenilo savremenim uslovima života, koncept je ostao isti a to je da predstavlja srce jednog doma i mjesto okupljanja porodice.

Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Enterijer i eksterijer - Kako do vrhunskog uređenja doma i poslovnog prostora" možete pročitati OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Skoro 3 mil EUR za nabavku i ugradnju opreme za rekonstrukciju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda Budva-Bečići

Uprava za kapitalne projekte raspisala je tender za nabavku i ugradnju opreme radi rekonstrukcije postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda Budva Bečići. Vrijednost nabavke je 2,47 mil EUR bez, odnosno blizu 3 miliona sa PDV-om. Ponude se dostavljaju najkasnije do 13. maja do 10 sati. Minimalni rok izvršenja ugovora je 90 dana od dana kada Korisnik obezbijedi uslove za početak ugradnje opreme, a maksimalni rok izvršenja ugovora je 160

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.