NavMenu

Šire se smještajni kapaciteti u Mojkovcu - U planu gradnja mini hotela sa četiri zvjezdice (FOTO)

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 27.09.2021. 13:22
Komentari
Podeli
(Foto: Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma/Intesa group/Idejno rješenje/Printscreen)
U Mojkovcu je, u zahvatu DUP-a Babića Polje 1, u planu izgradnja malog hotela sa četiri zvjedzice. Spratnost objekta biće P+1+Pk, odnosno prizemlje, sprat i potkrovlje.

Kako je naznačeno u idejnom rješenju koje je objavljeno na sajtu Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, planirano je da na prizemlju budu recepcija, restoran, čekaonica, hol, kuhinja i toaleti.

Sprat hotela i potrkovlje predviđeni su za smještajne jedinice, pri čemu će na obje etaže biti po pet apartmana.

Neto površina objekta iznosi 431.82 m2.

Kolski prilaz predmetnom objektu je planiran sa puta Pljevlja - Mojkovac. Parkiranje je obezbijeđeno na parceli koja je u vlasništvu investitora, pri čemu je u idejnom rješenju objašnjeno da je obezbijeđen dovoljan broj parking mjesta.

(Foto: Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma/Intesa group/Idejno rješenje/Printscreen)
Projektom je predviđeno i uređenje cjelokupng okruženja oko objekta na dijelovima urbanističkih parcela u okviru lokacije planirane za izgradnju.

- Sve pješačke i kolske površine u dijelu komunikacije do prizemlja radiće se od asfalta, dok će slobodne površine uz ulaz biti ozelenjene niskim zelenilom autohtonim za ovo područje - navedeno je u idejnom rješenju koje je obradio Studio Intesa iz Bijelog Polja.

Kako je objavljeno na sajtu Ministarstva, na idejno rješenje ovog objekta saglasnost je dao i glavni državni arhitekta, a kao investitor projekta navodi se Novak Rakočević

Fotogalerija
Izgradnja hotela u Mojkovcu
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.