NavMenu

Ivan Asanović izabran za v.d. izvršnog direktora CGES-a

Izvor: Mina Petak, 17.09.2021. 16:01
Komentari
Podeli
(Foto: Vereshchagin Dmitry/shutterstock.com)
Odbor direktora Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES) je za vršioca dužnosti izvršnog direktora imenovao Ivana Asanovića, saopšteno je iz te kompanije.

- Odbor direktora CGES-a, na čelu sa predsjednikom Aleksandrom Mijuškovićem, razriješio je dužnosti izvršnog direktora Dragana Kujovića i u skladu sa Zakonom o privrednim društvima na funkciju vršioca dužnosti izvršnog direktora imenovao diplomiranog elektro inženjera, Ivana Asanovića - navodi se u saopštenju.

Kako su dodali, značajno poslovno iskustvo, kontinuirano obrazovanje i usavršavanje, menadžerskе sposobnosti koje posjeduje Asanović, opredijelili su članove Odbora direktora da jednoglasno donesu odluku o njegovom izboru na tu funkciju.

Na funkciju vršioca dužnosti izvršnog direktora Asanović dolazi sa pozicije šefa Službe za SCADA, SBN i obračunska mjerenja u CGES-u.

Asanović je kazao da mu je čast i zadovoljstvo što će ubuduće predstavljati CGES sa pozicije izvršnog direktora, jer je to kompanija sa velikim potencijalom, koja je prepoznata kao lider u svojoj oblasti i to ne samo u državi, već i šire.

- Namjera mi je da iskoristim sve šanse koje će mi se ukazati na putu progresa kompanije, da svi zajedno osiguramo njen rast, učvrstimo korporativne vrijednosti i u saradnji sa zaposlenima, koji su najznačajniji kapital, stvorimo dobru atmosferu, dajući maksimalan doprinos u ostvarivanju zajedničkih ciljeva - rekao je Asanović.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Finansije

EBRD najavljuje tender za autoput - Vrijednost dionice od Mateševa do Andrijevice 530 mil EUR, banka finansira 200 miliona

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) objavila je prethodno obavještenje za tender za izgradnju autoputa Bar-Boljare, dionica Mateševo Andrijevica. Kako je pojašnjeno u obavještenju, procijenjena vrijednost radova je 530 mil EUR, dok će od tog iznosa EBRD finansirati 200 miliona. Riječ je o drugoj dionici auto-puta od Mateševa do Andrijevice u ukupnoj dužini od 22 kilometra. Klijent banke je preduzeće Monteput, koje sredstava od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.