NavMenu

Luksuzni kamper od skoro 8 mil USD nudi čak i mjesto za Bugatti

Izvor: Klix Utorak, 14.09.2021. 07:50
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay / JillWellington)
Odlazak na odmor bogataše baca na razmišljanje o tome gdje ići i šta raditi. Sada, jedna od opcija onima s viška novca je da kupe luksuzni kamper u kojem ima mjesto čak i za njihov Bugatti.

Zove se Volkner Mobil Performance S i luksuzno je opremljena kamp-kućica za nekoga s nekoliko miliona koje treba potrošiti na odmor. Dolazi u mnogo različitih varijanti, od kojih je svaka prilagodljiva kupcu.

Možda najzanimljiviji dodatak je garaža na izvlačenje koja zapravo nije uključena u osnovnu cijenu kampera od 2,4 miliona dolara, piše DriveTribe, a prenosi Klix.

Na ovu ionako visoku cifru dolaze brojni dodaci. To uključuje potpuno opremljen glavni apartman, kupatilo u punoj veličini s zasebnim tušem, solarni generator od 2.000 vata koji puni bateriju, uvlačivu espresso mašinu, zvučni sistem Burmester od 355 hiljada dolara….

Ako želite sve ove dodatke, moraćete izdvojiti dodatnih 5,3 mil USD od početne cijene, pa je ovo zapravo opcija za one koji imaju viška 7,7 mil USD koje bi mogli potrošiti na ovakav luksuzni odmor.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.