NavMenu

Premijera filma Toma 16. septembra u bioskopu Cineplexx Delta City

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 13.09.2021. 14:49
Komentari
Podeli
(Foto: doomu/shutterstock.com)
Film Toma reditelja Dragana Bjelogrlića 16. septembra će premijerno biti prikazan u bioskopu Cineplexx Delta City. Premijera je zakazana za 20 časova, a ulaznice su dostupne na blagajnama bioskopa.

Film Toma je prvi biografski film u novijoj domaćoj kinematografiji, čije linije priče prate lične uspone i padove jednog od najvećih pjevača, boema i umjetnika u nekadašnjoj Jugoslaviji. Kako su nastale pjesme "Dotak’o sam dno života", "Dva smo sveta različita", "Ljiljana", "Tužno leto", i zašto je morao "dobro da se zaprlja" kada piše stih - opisali su scenaristi filma: Nikola Pejaković, Zoran Lisinac, Dragan Bjelogrlić i Maja Todorović.

Kako je Toma Zdravković volio, patio, bježao i ponovo se vraćao svojoj duši - dočarao je Milan Marić u glavnoj ulozi, dok je lik raskošne Silvane Armenulić povjeren Tamari Dragičević.

Ipak, Toma je bio ton, stih i melodija, a sve to u filmu nam donosi kompozitor i producent Željko Joksimović.

U ulogama onih koji su činili njegov život gledaćemo Petra Benčinu, Milana Kolaka, Sanju Marković, Andriju Kuzmanovića, Milenu Radulović, dok Tomine roditelje igraju Mirjana Karanović i Slobodan Boda Ninković.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.