NavMenu

Minimalna potrošačka korpa u junu 656,9 EUR

Izvor: eKapija Srijeda, 21.07.2021. 13:44
Komentari
Podeli

(Foto: Aleph Studio/shutterstock.com)
Ukupna vrijednost minimalne potrošačke korpe za jun 2021. godine iznosila je 656,9 EUR, podaci su Monstata.

Od ukupne vrijednosti minimalne potrošačke korpe, izdaci za hranu i bezalkoholna pića su iznosili 283,9 eura, dok su izdaci za neprehrambene proizvode i usluge 373,0 eura.

Ukupna vrijednost minimalne potrošačke korpe u junu 2021. godine, u odnosu na maj 2021. godine, zabilježila je rast od 0,1%.

Izdaci za hranu i bezalkoholna pića u junu 2021. godine u odnosu na maj 2021. godine, zabilježili su pad od 0,1%, dok su izdaci za neprehrambene proizvode i usluge, u odnosu na maj 2021. godine, zabilježili rast od 0,2%.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Podgorica i dalje čeka Starbucks

Iako je najavljeno da će početkom ove godine Podgorica dobiti prvu kafeteriju čuvenog američkog lanca Starbucks, to se ni do sredine aprila nije desilo. Iz kompanije Zeren, koja je vlasnica franšize Starbucks, portalu Investitor.me nijesu odgovorili na pitanja poslata na dostupnu e-mail adresu, u vezi aktivnosti i konačnog datuma otvaranja kafeterije. Mustafa Yiğit, izvršni direktor Zerena, najavio je otvaranje prve Starbucks

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.