NavMenu

Boka Place - Urban život na najpoželjnijoj adresi na crnogorskoj rivijeri

Izvor: eKapija+ Utorak, 29.06.2021. 11:18
Komentari
Podeli
(Foto: Porto Montenegro/Boka Place)
Novo naselje u sklopu renomiranog kompleksa Porto Montenegro - Boka Place je urbani kvart i dinamičan centar novog života na rivijeri - namijenjen jedinstvenoj internacionalnoj zajednici u nastajanju.

Projekat o čijoj popularnosti svjedoči izvanredna medijska i javna pažnja - Boka Place može se sa sigurnošću okarakterisati kao savršen spoj primorske idile i vitalnosti - a posebnu prednost mu daje lokacija u srcu Porto Montenegra, zasigurno najpoželjnije adrese za život u Crnoj Gori. Nova investicija koja je otpočela sa izgradnjom tokom prošle godine biće završena u dvoipogodišnjem periodu, imaće investicionu vrijednost od oko 70 mil EUR, a svojom ponudom objediniće elemente kompletnog naselja sa infrastrukturom, hotelskim sadržajem najviše kategorije, dobro osmišljenim stambenim objektima otvorenog tipa, kvalitetnom izgradnjom i cjenovnom atraktivnošću.

Kao centralno mjesto za susrete, druženja i najvažnije životne trenutke - lokacija Boka Place će prednjačiti po brojnosti maloprodajne ponude, gastronomskih i šoping zona, javnih površina i prostora za porodicu i prijatelje i postati dinamično novo središte Porto Montenegra. Gradskom karakteru naselja ravnotežu će davati blizina obale i ekskluzivne marine za superjahte, te orijentacija na harmoniju duha i tijela kroz izražene fitness i velnes elemente u planiranju i arhitekturi. Vrhunski hotelski kompleks SIRO koji predstavlja inovativnu viziju ugostiteljstva od giganta Kerzner International (utemeljivača brendova poput One & Only i Atlantis) dominiraće kompleksom i obezbijediti mu obilje dostupnih infrastrukturnih sadržaja.

- Pod okriljem fonda ICD - Investiciono Razvojne Korporacije Dubaija, projekat Boka Place zvanično je otpočeo sa izgradnjom u novembru 2020. godine, i uprkos svim izazovima iz prethodne godine uzrokovanim koronavirusom, ponosni smo što je ostvaren planirani građevinski pomak i što ćemo, prema predviđenoj dinamici, kompletirati radove u 2023. godini - naveo je izvršni direktor Porto Montenegra, Dejvid Margason.

- Pored dolaska revolucionarnog hotelskog koncepta SIRO od strane Kerzner International-a, koji će uključiti 96 hotelskih soba, krovni bazen, fitness studio visokih performansi i centar za holistički oporavak i velnes, Boka Place će postati dom za 45 novih maloprodajnih objekata - od brojnih radnji poznatih modnih brendova do ugostiteljskih sadržaja - za koje postoji veliko interesovanje od strane budućih zakupaca - dodao je.

(Foto: Porto Montenegro/Boka Place)
Izgradnja kompleksa je u toku, sa planiranim rokom završetka u 2023. godini, kada će u potpunosti zaživjeti jedan od najuzbudljivijih projekata do sada realizovanih u sklopu Porto Montenegra.

- Uprkos izazovnom početku godine, uslovljenom jakim kišama, sada su završena iskopavanja dvoetažnog podrumskog nivoa, te je podrumska struktura značajno uznapredovala. Kranovi su postavljeni i uskoro će i grubi radovi na strukturama prvih zgrada biti vidljivi. Posvećen tim od preko 150 profesionalaca stalno je prisutan na terenu - izjavio je direktor projekta Boka Place, Dejvid Leveret.

Pored svega navedenog, novi kompleks nudi odabranu ponudu raspoloživih stanova, od garsonjera do penthausa, sa atraktivnim rasponom cijena i pogodnim planom otplate, počev od 190,000 EUR. Uz jedinice u hotelskom upravljanju, dostupno je i 69 privatnih rezidencija, koje karakteriše bezvremenski, sofisticiran dizajn sa brojnim modernim elementima i rental mogućnosti kroz M-Residences program upravljanja nekretninama. Dok je stambene prostore moguće dekorisati umjetničkim djelima sa potpisom Bradley Theodore-a i Miljana Suknovića, vlasnicima privatnih rezidencija je na raspolaganju i pristup krovnom bazenu, zelenim površinama i botaničkim baštama i vrtovima. Sa početnim ulaganjem od samo 25% pri potpisivanju glavnog ugovora, i otplatom po etapama izgradnje, pravo je vrijeme za investicionu priliku koja se ne propušta.

Inače, međunarodna zajednica u Porto Montenegru broji preko 40 nacionalnosti, a pored rastuće popularnosti naselja Boka Place koje je u izgradnji, preko 80% od svih do sada izgrađenih jedinica u ponudi marina naselja je već prodato, što svedoči popularnosti i isplativosti ulaganja na jednoj od najsofisticiranijih primorskih lokacija.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.