NavMenu

Payoneer mijenja brend prije izlaska na berzu: Bezbrojne mogućnosti

Izvor: Promo Četvrtak, 24.06.2021. 15:28
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Saklakova/shutterstock.com)Ilustracija
Univerzalni brend za univerzalnu budućnost trgovine

Payoneer, tehnološka kompanija za platne transakcije koja omogućava plaćanja i rast u novoj globalnoj ekonomiji, objavio je da će promijeniti brend kako bi odrazio trenutnu tržišnu poziciju i svoju viziju pouzdanog svjetskog partnera za digitalnu trgovinu na bilo kom mjestu. Novi brend označava novo poglavlje u razvoju ove revolucionarne finansijsko-tehnološke kompanije od mladog inovatora to lidera u sektoru koji planira da trgovanjem na berzi Nasdaq počne pod nazivom PAYO tokom ovog mjeseca sa korporativnom vrijednošću od oko 3,3 mlrd USD.

Osnovan 2005. godine kao finansijsko-tehnološka kompanija prije nego što je taj termin uopšte uveden u upotrebu, Payoneer je nastao na vrhuncu globalnog prelaska na digitalnu trgovinu koja ne poznaje granice. Danas je ova kompanija u samom središtu tog razvoja. Payoneerov širok i dobro umrežen ekosistem nudi milionima biznisa - od frilensera na tržištima u razvoju do tržišta i platformi koji redefinišu način na koji svijet funkcioniše - tehnologiju, veze i samopouzdanje da učestvuju i rastu u novoj globlnoj ekonomiji.

- Ovo je era otvorene trgovine - izjavio je Skot Galit, generalni direktor Payoneera - Doba kada cio svijet funkcioniše na jednoj digitalnoj ravni i svako, na bilo kom mjestu, ima priliku da ostvari svoj potencijal. Ovo je realnost kojoj smo oduvijek težili. S obzirom da ulazimo na berzu i gledamo naprijed, naš novi brend je osmišljen tako da podstiče napredak kompanije, pri čemu ostajemo vjerni svojoj svrsi: da osmišljamo, projektujemo i inspirišemo univerzalnu budućnost trgovine, zajedno sa milionima klijenata i partnera širom svijeta.

Nova boja Payoneerovog brenda je "univerzalna" i odražava obećanje da je kompanija tu za svakoga na bilo kom mjestu. Novi simbol je krug koji ilustruje put ka osvajanju pozicije jedinstvene destinacije, ujedinjene i povezane na više mjesta od bilo koga drugog.

Sam brend je razvijen u partnerstvu sa globalnom kompanijom za brendiranje venturethree. ֦Ima mnogo aktera u razvijenom segmentu plaćanja i finansijskih usluga, ali je Payoneer jedistven po širini, dubini i integritetu svojih globalnih ekosistema. To je prava univerzalna kompanija sa optimističnom globalnom perspektivom koja ujedinjuje tržišta, sisteme, firme i preduzetnike na bilo kom mjestu u svijetu. Zato novi simbol Payoneera odražava bezbrojne mogućnosti koje su na raspolaganju preko njegovih brojnih proizvoda, usluga i platformi,֞ rekao je o ovom projektu kreativni direktor Džejson Louings.

Saznajte više na Payoneer blogu.

Napomena: Payoneer je u februaru 2021. godine sklopio Sporazum i plan reorganizacije sa kompanijom FTAC Olympus Acquisition Corp (NASDAQ: FTOC) i na osnovu te transakcije će postati američko javno akcionarsko društvo. Očekuje se da transakcija bude okončana u drugom kvartalu 2021. godine, nakon ispunjavanja standardnih završnih uslova, kao i da Payoneer počne sa trgovinom na berzi Nasdaq pod nazivom PAYO ubrzo nakon toga.

O Payoneeru

Payoneer predstavlja pouzdanog svjetskog partnera za digitalnu trgovinu na bilo kom mjestu. Od prekograničnih plaćanja do neograničenih mogućnosti za rast, Payoneer svakom biznisu, na bilo kom tržištu, obezbjeđuje tehnologiju, veze i samopouzdanje da učestvuje i razvija se u novoj globalnoj ekonomiji.

Payoneer od 2005. godine stvara i upravlja istinski globalnim ekosistemom kako bi cio svijet mogao da ostvari svoj potencijal. Podsticanjem rasta klijenata, od preduzetnika u usponu na tržištima u razvoju do vodećih svjetskih digitalnih brendova kao što su Airbnb, Amazon, Google, Upwork i Walmart, Payoneer nudi bezbrojne mogućnosti koje su vam na raspolaganju. www.payoneer.com

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.