NavMenu

SAS od 30. juna uvodi avio liniju Kopenhagen - Tivat

Izvor: eKapija Utorak, 22.06.2021. 15:20
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/Free-Photos)Ilustracija
SAS Airlines nastavlja da otvara rute kao dio SAS saobraćajnog programa za ljeto. Planirane su i tri nove linije iz Kopenhagena - do Barija, Rodosa i Tivta Crna Gora.

Linija do Tivta je planirana kao kratka sezonska, tokom vršne sezone, od 30. juna do 14. avgusta, sa dva leta nedjeljno, srijedom i petkom.

Sve ranije linije iz Danske i Švedske ka Italiji će biti obnovljene (Napulj, Piza, Olbija, Bolonja). Letovi će ponovo biti uspostavljeni i prema Puli i Dubrovniku u Hrvatskoj kao i Lisabonu. Planiran je i povratak na mnoge linije iz Norveške među kojima su i one do Atine, Nice i Rejkjavika.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj

Biće rekonstruisani svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom

U naredne dvije godine svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom biće rekonstruisani, saopštio je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović. U emisiji "Dobro jutro Crna Goro" kazao je da upravo prelazi na prugama predstavljaju veliki problem kada je riječ o bezbjednosti u željezničkom saobraćaju . - Podaci su, nažalost, alarmantni. U zadnjih šest godina došlo je do 319 vanrednih događaja, od čega 21 sa smrtnim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.