NavMenu

Adria Security Summit 13. i 14. oktobra u Beogradu

Izvor: asadria Srijeda, 16.06.2021. 15:33
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Africa Studio/shutterstock.com)Ilustracija
Adria Security Summit Powered by Intersec, vodeća godišnja konferencija i izložba bezbjednosti i pratećih tehnologija u jadranskoj regiji, održaće se 13. i 14. oktobra 2021. u Beogradu.

Ovogodišnji Summit će se održati u hotelu Holiday Inn Beograd i multifunkcionalnoj hali Belexpocentar. Oba objekta nude brojne pogodnosti u skladu sa provjerenim epidemiološkim mjerama koje će se primijeniti kako bi se svim učesnicima ponudilo najsigurnije moguće iskustvo ovog događaja. Gosti i učesnici Summita će uživati u funkcionalnoj povezanosti hotela Holiday Inn sa multifunkcionalnom halom Belexpocentar površine 2.500 m2 koja je tradicionalni domaćin velikih poslovnih događaja, promocija i proslava. Za sve koji budu sprečeni da se uživo druže s kolegama iz struke omogućen je prenos konferencijskog programa putem online platforme Connect2b.

Summit će tradicionalno okupiti brojne kompanije koji posluju na tržištu videonadzora, kontrole pristupa, protivprovale, vatrodojave, fizičkog obezbeđenja, mehaničke zaštite, cyber sigurnosti, pametnih rešenja, ICT-a, Interneta stvari, mobilnosti, automatizacije i drugih segmenata.

Uz mogućnost rezervacija na samoj izložbi kao i registracije posjetilaca, domaćini očekuju da će ovogodišnji Adria Security Summit ugostiti preko 100 izlagača i 50 predavača, kao i podržati preko 6000 b2b sastanaka.

Organizator Summita je magazin a&s Adria, uz podršku kompanije Messe Frankfurt i regionalnih sigurnosnih komora Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Severne Makedonije, Crne Gore, Bugarske i Rumunije.

Više informacija dostupno je na https://www.adriasecuritysummit.com.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Izgradnja turističkog kompleksa Otrant Reefs na Velikoj plaži počinje sledeće nedelje

Naredne sedmice počeće izgradnja turističkog kompleksa Otrant Reefs na Velikoj plaži u Ulcinju, prenosu portal Ul-Info. - U subotu, 6. aprila, biti svečano postavljen kamen-temeljac za turistički kompleks Otrant Reefs na Velikoj plaži. Najavljeno je da će se ovaj kompleks prostirati na preko 40.000 kvadrata, te da će imati dva hotela sa 5 zvjezdica i 23 vile, te brojnim drugim pratećim sadržajima uz Port Milenu - prenosi portal.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.