NavMenu

Tatjana Mandić nova izvršna direktorka kompanije m:tel

Izvor: Mina Ponedjeljak, 14.06.2021. 15:31
Komentari
Podeli
(Foto: mariakraynova/shutterstock.com)
Nova izvršna direktorica kompanije m:tel je Tatjana Mandić, koja je na toj funkciji naslijedila Vladimira Lučića.

Lučić, koji je predsjednik Odbora direktora m:tel-a, kompaniju je vodio od juna 2012. godine, dok je u decembru prošle godine imenovan za generalnog direktora Telekoma Srbije.

Iz m:tel-a su saopštili da Mandić ima više od 30 godina iskustva u sektoru telekomunikacija, kao i da je posljednjih pet direktor Sektora za ekonomske poslove kompanije.

- Karijeru je počela 1991. godine, nakon što je prva u generaciji diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. U JPTT saobraćaja Crne Gore je obavljala poslove bilansiste, a od 1999. godine je u Pošti Crne Gore obavljala funkciju šefa računovodstva - navodi se u saopštenju.

Mandić je u kompaniji m:tel od njenog osnivanja. U junu 2013. godine imenovana je na funkciju zamjenika direktora Sektora za ekonomske poslove, a od decembra 2016. godine za direktora tog sektora.

- Mandić je radila na svim većim projektima u kompaniji, od kojih su najznačajniji uvođenje računovodstveno-finansijskog aplikativnog rješenja Navision i akvizicije kablovskih operatora, te njihove integracije u m:tel. Tokom 2012. godine obavlja funkciju ovlašćenog zastupnika privrednog društva Fibernet, a u periodu od kad je m:tel postao vlasnik Media Net-a, obavljala je funkciju izvršnog direktora Media Net-a - kazali su iz m:tel-a.


Mandić je od 2018. godine radila u timu Telekom Srbija grupe na akviziciji oko 20 kablovskih operatora, kao i na projektu implementacije SAP-a u m:tel-u, a bila je i vođa projekta implementacije elektronske fiskalizacije.

Mandić posjeduje niz sertifikata u oblasti računovodstva, kao i zvanje sertifikovanog računovođe po programu Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.