NavMenu

Viber omogućio korisnicima da šalju fotografije i video snimke omiljenim brendovima

Izvor: Industrija časopis Ponedjeljak, 14.06.2021. 14:06
Komentari
Podeli
(Foto: Flickr / Yuri Samoilov / https://yuri.samoilov.online/)
Aplikacija za razmjenu poruka Rakuten Viber predstavlja nove funkcionalnosti koje će brendovima omogućiti da bolje usluže korisnike, a korisnicima pružiti priliku da s brendovima komuniciraju kao sa prijateljima.

Posredstvom ove nove opcije Viberovi korisnici će moći da razmjenjuju fotografije, video snimke i GIF-ove sa brendovima koristeći funkciju kamere integrisanu u aplikaciju. Uz to, korisnici će moći da šalju kompanijama i različite vrste fajlova.

U sklopu ovog noviteta, Viber je uskladio dizajn Biznis stranice za četovanje sa glavnim ekranom za privatne prepiske (na kome su sadržane razmenjene poruke sa sa porodicom i prijateljima) i to na taj način što su dodata "dugmad" za kameru i galeriju.

Veličina video klipa ne bi smjela da bude veća od 100 megabajta, i ne veća od 24 megabajta za GIF-ove. Za fotografije nema ograničenja u pogledu veličine. Takođe, povećana je maksimalna veličina sa 25 na 200 megabajta za druge fajlove koji se šalju brendovima putem poruka.

Svi fajlovi kompanije/brenda i korisnika u toj komunikaciji zaštićeni su enkripcijom u tranzitu.

Očekuje se da će nova funkcionalnost biti raznovrsno korisna. Na primjer, ako ste kupili sto u radnji - osoblje neće morati da vam putem telefona mukotropno objašnjava kako da ga sklopite, već samo da vam pošalje video vodič kroz vašu uzajamnu prepisku na Viberu.

Na isti način će biti moguće rješavati i ostala pitanja i probleme, a da se pritom izbjegnu lične posjete prodajnom mjestu, što je pogodno naročito u vrijeme pandemije.

Kako bi koristili nove funkcionalnosti, biće obavezno da korsnici Vibera preuzmu poslednju ažuriranu verziju aplikacije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.