NavMenu

U Herceg Novom otvoren Impact Coworking - Brz internet i uređen prostor sa pogledom na more

Izvor: eKapija Petak, 14.05.2021. 15:19
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Micolas/shutterstock.com)Ilustracija
Impact Coworking, koji nudi radni prostor sa svim potrebnim elementima za razvoj preduzetništva i obavljanje biznisa, otvoren je u centru Herceg Novog.

Sanja Milosavljević, koja je Impact Coworking otvorila u ulici Save Kovačevića 9, kazala je da su prostori za zajednički rad postali omiljeno radno mjesto današnje radne snage.

- Sve više kompanija se prebacuje na stalne mogućnosti rada na daljinu nakon pandemije koronavirusa. Cijene su jako pristupačne, ne mislite o računima, brzom internet, štampaču, skeneru i to platite samo 100 EUR mjesečno. Ukoliko vam je neophodna dnevna karta za coworking, cijene se kreću od deset EUR - rekla je Milosavljević.

Ona je objsnila da je važna i lokacija, jer stranci uglavnom žele brz internet, da su u centru dešavanja, da imaju pogled na more i da u pauzi za ručak imaju izbor restorana u okruženju.

- Ako ste advokat, arhitekta, programer, marketing menadžer, vodite svoju tek osnovanu firmu ili nevladinu organizaciju, vlasnik ste kompanije ili vam treba predstavništvo u Crnoj Gori, onda je ovo idealno rješenje za vas. U cijenu su uračunati svi troškovi i brojni benefiti - dodala je Milosavljević.

Ona je saopštila da se procjenjuje da danas u svijetu postoji 35 hiljada fleksibilnih radnih prostora.

- Očekuje se da će industrija coworking prostora neprestano rasti i napredovati u postpandemijskom svijetu. U Crnoj Gori ovo rješenje postaje sve traženije ne samo za turiste već za lokalno stanovništvo - objasnila je Milosavljević.


Ona je navela da je u vrijeme pandemije koronavirusa, kada je sve više preporučljiv rad od kuće, otkazivanje velikih kancelariskih prostora bilo neminovno.

U tom momentu, coworking je učvrstio svoj položaj kao poželjno rješenje radnog prostora sa uključenim troškovima.

Uprkos usporavanju rasta, istraživanja iz prošle godine pokazuju da će coworking industrija izaći živa i jaka nakon pandemije COVID-19.

- Konkretno, izvještaji su otkrili da će coworking prostori u manjim gradovima najviše pobijediti u postpandemijskom svijetu. Kako se usvaja rad na daljinu, mnogi odlučuju da napuste velike gradove u korist prigradskih i pristupačnijih područja - zaključuje se u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.