NavMenu

EPCG i CEDIS pristupili Asocijaciji menadžera CG

Izvor: Mina Petak, 14.05.2021. 11:09
Komentari
Podeli
(Foto: ASDF_MEDIA/shutterstock.com)
Elektroprivreda (EPCG) i Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) pristupili su Asocijaciji menadžera Crne Gore (AMM).

Predsjednik i izvršna direktorica AMM-a, Budimir Raičković i Anđela Radosavović, sastali su se sa izvršnim direktorima EPCG i CEDIS-a, Nikolom Rovčaninom i Vladimirom Čađenovićem, povodom zvaničnog pristupanja te dvije velike i značajne kompanije članstvu Asocijacije.

Raičković je, kako se navodi u zajedničkom saopštenju EPCG i CEDIS-a, kazao da je zadovoljan što su menadžmenti dvije energetske kompanije tom odlukom prepoznali značaj AMM-a na domaćem, regionalnom i međunarodnom planu.

On je rekao da očekuje da će se ostvariti kvalitetna saradnja, u cilju sveukupnog društvenog i ekonomskog oporavka Crne Gore.

Rovčanin je saopštio da je AMM prepoznata kao moderna i veoma proaktivna poslovna organizacija koja može puno pomoći na polju poslovnog povezivanja, ekonomske diplomatije, podizanja kvaliteta korporativnog upravljanja, unapređenja ljudskih resursa i digitalne transformacije.

On je naveo da očekuje da će EPCG i AMM u narednom periodu osmisliti i realizovati neke zajedničke projekte.


Čađenović je ocijenio da ugled koji uživa AMM u poslovnom svijetu, ne samo u Crnoj Gori nego i šire, treba još više iskoristiti.

On je kazao da je siguran da će, u periodu koji slijedi, CEDIS i AMM ostvariti uspješnu i kvalitetnu saradnju.

- Rovčanin i Čađenović su sa zadovoljstvom prihvatili informaciju da su u skladu sa Statutom i pravilima Poslovnog kluba Asocijacije postali i članovi njenog Upravnog odbora. Oni su iskazali punu spremnost da kao članovi najvišeg upravljačkog tijela AMM-a daju svoj lični doprinos snaženju zajedničke institucije - zaključuje se u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Nova sezona, stari problemi: Fali sezonaca, inspektora, granične policije, parking prostora, boljih saobraćajnica

Nedostatak sezonske radne snage, autobuskog prevoza sa podgoričkog aerodroma od centra Glavnog grada, neriješeno pitanje buke i čistoće, loša saobraćajna povezanost, saobraćajne gužve i gužve na graničnim prelazima, nedovoljan broj službenika granične policije na primorja, nemogućnost strancima da plate parking mjesta SMS-om, neadekvatan inspekcijski nadzor, izostanaka organizovane pripravnosti pojedinih domova zdravlja

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.