NavMenu

CEDIS opredijelio značajna sredstva za održavanje distributivne mreže, raspisana dva tendera

Izvor: eKapija Srijeda, 12.05.2021. 09:37
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: CHARAN RATTANASUPPHASIRI/shutterstock.com)Ilustracija
Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) raspisao je dva tendera za održavanju distributivnih objekata. Kako je navedeno, riječ je o tekućem i havarijskom održavanju.

Prvi javni poziv odnosi se a održavanje distributivnih objekata u Regionu 4, odnosno u Ulcinju, Baru i Budvi. Procijenjena vrijednost predmeta javne nabavke za vrijeme trajanja okvirnog sporazuma je 531.426,80 EUR, dok je procijenjena vrijednost prvog ugovora 265.713,40 EUR.

Ponude se dostavljaju preko ESJN najkasnije do 31. maja 2021. godine do 10 sati, kada će se održati i njihovo otvaranje.

Detalje možete vidjeti OVDJE.

Drugim tenderom predviđeno je održavanje distributivnih objekata u Regionu sedam, odnosno u Pljevljima, Žabljaku i Šavniku.

Procijenjena vrijednost predmeta javne nabavke za vrijeme trajanja sporazuma je 537.900 EUR, dok se vrijednost prvog ugovora procjenjuje na 268.950 EUR.

I za ovu javnu nabavku ponude se dostavljaju preko ESJN najkasnije do 31. maja 2021. godine do 10 sati, kada će se održati i njihovo otvaranje.

Više informacija možete pronaći OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Saobraćaj

Nove cijene goriva: Benzin skuplji dva, dizel jeftiniji jedan cent

Cijene benzina od sjutra će biti skuplje dva, dok će cijena eurodizela biti niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva. Cijena lož ulja ostaće nepromijenjena. Kao je navedeno, eurosuper 98 i 95 poskupiće dva centa i koštati 1,68, odnosno 1,64 EUR za litar. Eurodizel će biti jeftiniji cent i tokom dvije naredne sedmice koštati 1,48 EUR. Cijena lož ulja zadržaće se na 1,45 EUR. Saglasno odredbama uredbe o

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.