NavMenu

U Pljevljima će se graditi postrojenje za preradu pitke vode Bogiševac - Raspisan tender za izvođače, vrijednost gotovo 500.000 EUR

Izvor: eKapija Srijeda, 12.05.2021. 08:30
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Orlando_Stocker/shutterstock.com)Ilustracija
Opština Pljevlja raspisala je javni poziv za izgradnju postrojenja za preradu pitke vode Bogiševac. Za ovaj posao opredijeljeno je 438.000 EUR, bez uračunatog PDV-a.

Pravo učešća na tanderu imaju svi ponuđači koji ispune tražene uslove.

Ponude se podnose preko ESJN-a najkasnije do 11. juna 2021. godine do 9 sati. Njihovo javno otvaranje održaće se istog dana u 9:30.

Dio ponude koje se ne dostavlja preko ESJN-a, a odnosi se na garanciju dostavlja se neposrednom predajom na arhivi naručioca na adresi ili preporučenom pošiljkom sa povratnicom na adresi Ulica kralja Petra I br. 48, 84210 Pljevlja.

Detalje tendera možete vidjeti OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.04.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Planovi Elena grupe: Prodaja hotela Igalo, pa nove investicije

Sprečavanje uvođenja novog stečaja u Vektra Boku na ročistu krajem ovog mjeseca, od ključne je važnosti za planove novog vlasnika 33,3% akcija, privrednog drustva Elena grupe. Oni planiraju da nakon što izmire obaveze prema radnicima i Poreskoj upravi prodaju hotel Igalo i krenu u investicije. No, prije toga moraju ući u Odbor direktora u kojem su većina Brkovićevi članovi. Novi vlasnici, trećine Vektra Boke iz kompanije Elena Grup,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.